Ördög Nórára nem hat a hiszti

Forrás: Nanasi Pal -
család Nánási Vencel Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra kétgyerekes édesanyaként pontosan tudja, mi az a hiszti, ám nem enyhül meg a trükkös gyerekmegoldásoktól...

Ördög Nóra legújabb műsorát, a Vigyázat! Gyerekkel vagyokot készíti éppen, ám arra nagyon figyel, hogy fürdetésre hazaérjen, és annyi időt töltsön családjával, amennyit csak lehetséges. A Best magazin interjújában a többi között mesél arról is, hogy

az ő gyerekei is képesek a hisztire, ha nem kapják meg, amit akarnak,

ám rajta nem igazán fognak ezek a trükkök. Türelmesen kivárja, míg befejeződik a jelenet.

"A múltkor elmentünk vásárolni. Általában kerülöm az ilyen helyzeteket, igyekszem a gyerekek nélkül intézni a nagybevásárlást, de ha mégis együtt megyünk, a hisztit kerülendő, nálunk van egy szabály: minden gyerek kérhet egy-egy apróságot, de szigorúan csak egyet. És tudják, hogy nem engedek a terrornak" – mesélte Nóri.

Ördög Nóra lesz az egyik műsorvezető Forrás: Nanasi Pal

"Vencus szerelmesen szorított egy festéket, ám a parkolóban kitalálta, hogy mégiscsak a medve lett volna a jó választás. Mondtam neki, hogy sajnálom, ezt már kifizettük, megyünk haza. Egy órán át tartó masszív őrjöngés következett, amit szerencsére más nem látott, így nem égtem porig, de bármit csináltam, nem hagyta abba. Teljes önkívületben volt, tudom, hogy ebből a szülőnek valahogy ki kell zökkentenie a gyereket, de nekem akkor nem sikerült. Egy idő után ilyenkor kikapcsolom az agyam, és várom, hogy vége legyen. Aztán, mikor megnyugodott, úgy jött oda hozzám, mintha mi sem történt volna. Ártatlan szemekkel rám nézett és csak annyit mondott:

»Anya, én már nem sírok.«

Nem tudtam rá haragudni. A hisztinek egyébként nálam nincs foganatja" – magyarázta a szépséges műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.