Mel Gibson megmutatta újszülött kisfiát

Forrás: AFP -
Mel Gibson babafotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mel Gibson vége megmutatta újszülött kisfiát a nagy nyilvánosság előtt. Telefonjában lévő szmokingos fotót mutatott a trónörökösről az Oscar- gála vörösszőnyegén. Édes fotó!

Mel Gibson 9. gyereke a közelmúltban született meg, a büszke apa pedig nagyon szívesen mesél a piciről. Még azOscar-gála vörösszönyegén is tud róla fotót mutatni, ugyanis telefonja fotógalériája tele van a csöppségről készült felvételekkel. A kisbabát ITT nézhetitek meg.

Amellett sem mehetünk el, hogy Gibson 26 éves kedvese tökéletes formában van, egyáltalán nem látszik rajta, hogy néhány héttel ezelőtt adott életet első szülött kisfiának. A pár boldogsága és szerelme egyértelmű, le sem tudnák tagadni, mennyire odavannak egymásért.

Íme a 89. Oscar-gálán készült közös fotó:

Mel Gibson és szerelme tökéletes összhangban vannak Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Megszületett Mel Gibson 9. gyermeke: egészséges kisfiú

Mel Gibsonnak 61 évesen született meg harmadik párjától a kilencedik gyermeke. Fiatal szerelme egy egészséges kisfiúnak adott életet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.