Kim Kardashian kisfia új fotót posztolt kisfiáról

fotó kim kardashian Saint West
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian mióta visszatért az Instagramra, általában meghitt családi fotókat posztol, amit a rajongói nagyon szeretnek. Legutóbb kisfiáról mutatott egy nagyon aranyos képet, pedig Saint West már nem is olyan pici: elmúlt 1 éves!

Kim Kardashian a párizsi kirablása után egy jó időre eltűnt az Instagramról, hónapokig egyetlen fotót vagy videót sem tett közzé a közösségi oldalon. Miután alább hagyott az őt ért sokk visszatért a képmegosztó oldalra egy családi fotóval. Mivel magát is hibáztatta a rablásért, ezért úgy döntött, biztosan nem fog olyan képeket közzétenni többé, mint azelőtt, és valóban így is tesz.

Me and my Sainty boo a few months ago...scroll through

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Azóta többnyire csak különös hangulatú családi képeket oszt meg a követőivel, amit a rajongói nem is bánnak. Legutóbb kisfiáról is tett közzé fotót, aki már egy éves is elmúlt. A cuki felvételen Saint éppen egy etetőszékben ül, és jól elszórakozik anyukájával. A kommentelők szerint a kisfiú pont olyan, mint Kim!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.