Jakupcsek Gabriellának a forgatások miatt nem jut ideje a családra

Forrás: TMC -
TV2 család magánélet munka Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriellát sokféle ajánlattal keresték meg, de csak egyre mondott igent. A TV2-n futó műsora azonban le is terhelte a tévést, akinek így háttérbe szorult a magánélete, és ezt már a lánya is szóvá tette.

Hatalmas visszhangot keltett Jakupcsek Gabriella elbocsátása, a tévés sokáig nem is tudott felocsúdni a döbbenetből, és egy darabig nem is vállalt el semmilyen televíziós munkát, pedig bőven akadt megkeresése. Aztán jött egy olyan ajánlat, amire nem tudott nemet mondani. A TV2-n futó műsorában egymástól elszakadt embereknek próbálnak segíteni, hogy sikerüljön újra felépíteni egymással a jó viszonyt. Míg a karrierje újra dübörög, a magánélete háttérbe szorult, ezt pedig már a lánya is szóvá tette.

Jakupcsek Gabriella magánélete háttérbe szorult a munkája miatt Forrás: TMC

"Érthető, hiszen hosszú ideje minden munkámat be tudtam osztani úgy, hogy délután én menjek érte az iskolába. Most nagyjából estére vagyok otthon, mire hazaér az edzésről. Megbeszéltük, hogy még egy hónapig így élünk, de utána minden visszaáll a régi kerékvágásba" - mondta a hot! Magazinnak Jakupcsek Gabriella.

Megszületett Sváby András gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20170302-megszuletett-svaby-harmadik-gyereke.htmlSváby András éppen válik feleségétől, ám néhány perccel ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint megszületett harmadik kisfia, Milán... Család--Rubint Rékáéknál jöhet a negyedik baba?http://www.life.hu/csalad/20170302-rubint-reka-beadja-a-derekat-negyedik-baba.htmlRubint Réka kisebbik fiával, Zalánnal szerepelt Ördög Nóra új műsorában, a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című ultracuki produkcióban. Itt árult egy igazán szuper titkot is: jöhet a negyedik Schobert baba is? CsaládOrigoCsobot Adél és Nátán megfeledkeztek Istenes Bencéről?http://www.life.hu/csalad/20170302-istenes-bencet-elfelejtette-volna-csobot-adel.htmlHoppá, Csobot Adél legfrissebb Insta-fotóján nem szerepel Istenes Bence. CsaládOrigoLiptai Claudia kamerán keresztül figyeli, mit csinál a kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20170302-liptai-claudia-kameran-nezi-kisfiat-marcellt.htmlLiptai Claudia a Best magazinban mesélte el, hogy milyen eszközöket használ kisfia, Marci "nyomon" követésére. CsaládOrigoKim Kardashian kisfia új fotót posztolt kisfiáról http://www.life.hu/csalad/20170301-kim-kardashian-kisfia-saint-west-nagyon-aranyos.htmlKim Kardashian mióta visszatért az Instagramra, általában meghitt családi fotókat posztol, amit a rajongói nagyon szeretnek. Legutóbb kisfiáról mutatott egy nagyon aranyos képet, pedig Saint West már nem is olyan pici: elmúlt 1 éves! Család--Az orosz közösségi oldalon öngyilkosságra buzdítják a fiatalokathttp://www.life.hu/csalad/20170301-az-orosz-kozossegi-oldalon-ongyilkossagra-osztonzik-a-fiatalokat.htmlA közösségi oldalakon különböző "halálcsoportokban" veszik rá a tiniket az öngyilkosságra, egyre több áldozata van az orosz közösségi médiában terjedő végzetes "játéknak". A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, hogy mielőbb megállítsák a tiniket halálba kergető embereket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.