Marsi Anikó férje és fiai újra külföldön élnek

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Palik László Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó hét év után tért vissza a képernyőre, feladva mallorcai életét. Palik László és a gyermekei is utána jöttek, de úgy tűnik, nekik nem vált be az itteni élet: a férj és a két fiú visszaköltöztek, Marsi Anikó egy ideje újra a családja nélkül ébred.

Visszautasíthatatlan ajánlatot kapott Marsi Anikó a TV2-től, így hét év után újra visszatért a képernyőre. Egészen eddig Mallorcán éltek Palik Lászlóval, gyermekeik életük nagy részét ott töltötték, és ott vannak a barátaik is. Ennek ellenére nagy döntést hoztak: mindannyian hazaköltöztek.

Marsi Anikó újra egyedül ébred Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Ahogy eljött a nyári szünet, a fiúk és Palik László is hazatért, de úgy tűnik, valami mégsem volt így jó, ugyanis

a híradós egy ideje ismét egyedül ébred reggelente,

mivel Palik László és a gyerekek újból külföldre költöztek. Így Marsi Anikó egyedül maradt itthon, és ahogy az elején, valószínűleg ezúttal is ingázni fog Magyarország és Mallorca között, de a mindennapi életből így is kimarad a híradós a Best Magazin állítása szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.