Szandi lánya, Blanka nem akar modell lenni

Forrás: Facebook/Szandi hivatalos oldala -
modell Blanka Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szebbnél szebb fotók készülnek Szandi nagylányáról, Blankáról, de nem azért, mert modell szeretne lenni. Egyszerűen jó bulinak tartja, de őt egészen más dolgok érdeklik. A szülei igazán büszkék rá!

Gyakran megosztja közösségi oldalán Szandi a lányáról készült fotókat, amikre joggal lehet büszke. Blanka ugyanis gyönyörű fiatal felnőtt lett, de sugárzó szépsége mellett okos, tisztelettudó és rendkívül nagylelkű is. Szandi elárulta, a képek nem azért készülnek róla, mert modell szeretne lenni, ilyesmiről szó sincs.

Blanka nem akar modell lenni Forrás: Facebook/Szandi hivatalos oldala

"Modellkedésről szó sincs. Nem azért készülnek néhanapján sorozatok róla, mert modell akar lenni, hanem mert a testvérem, Viki fotózással foglalkozik. Teljesen spontán akció volt, semmi több, vagy komolyabb nincs emögött.

Blanka nem akar fotómodell lenni, mivel rengeteg más dolog érdekli.

Egyszerűen csak klassz, ha az emberről néha készülnek szép képek, főleg, ha a keresztanyja fotós" - tisztázta Szandi a helyzetet. Hozzátette, rendkívül büszkék Blankára, mert igazán fantasztikus ember lett belőle.

"Szerintem fontos a példamutatás. Rengeteget számít, ahogy egy gyerek beszél, viselkedik, az szinte azonnal elárulja, honnan jött. Blankára rendkívül büszkék vagyunk, remek kis felnőtt lett belőle.

Eszébe sem jutna kevesebb ruhában fotózkodni, vagy bármi hasonló, és nem az a csücsörítve szelfizős, Facebookozós lány.

Ésszel használja a közösségi oldalakat. Fantasztikus ember, fantasztikus kis csaj. És nem mellesleg, nagyon jó nővére a két kisebb testvérének. Ha éppen fellépésen vagyunk, vagy koncertre utazunk, akkor boldogan főz ebédet az öccseinek. Gyakorlatias lány, hatalmas igazságérzettel. H

ű a nevéhez, a Blanka tisztát, fehéret jelent. Testileg és lelkileg is az.

Bárhol is helyezkedjen majd el az életben, valószínűleg köze lesz a kommunikációhoz, mert az az erőssége" - mondta Szandi a Borsnak.

Nem válik Jennifer Garner és Ben Affleckhttp://www.life.hu/csalad/20170309-nem-valik-a-sztarpar-ben-affleck-es-jennifer-garner.htmlBen Affleck és Jennifer Garner kapcsolata közel két évvel ezelőtt futott zátonyra, amikor kiderült, hogy a sármos színész félrelépett a dadussal... CsaládAFPSváby András megmutatta kisfiát - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170309-svaby-andras-megmutatta-kisfiat.htmlEgy hete született meg Sváby András gyermeke párjától, a 41 éves Andreától. A tévésnek már van két nagyobb fia, de ez volt az első apás szülése, az élmény pedig nagyon meghatotta. Elborította a könny a szemét. Család--Ahol a felnőtté válás kibírhatatlan kínokkal járhttp://www.life.hu/csalad/20170308-a-legbrutalisabb-felnotte-avatasi-szokasok.htmlA serdülőkor, a felnőtté válás még egy fejlett országban élő fiatal életét is meg tudja keseríteni: nem könnyű maguk mögött hagyni a gyermeki létet, és belépni egy félelmetes és idegen életszakaszba. Ezek a megpróbáltatások azonban eltörpülnek azokhoz a kínokhoz képest, amit a világ különböző részein élő elszigetelt törzsek fiataljainak kell átélniük. Van, ahol a felnőtté válás szó szerint egy elképesztően fájdalmas folyamat. Család--Nőként, tudósként a férfiak uralta világban: Marie Curie életehttp://www.life.hu/csalad/20170306-ot-noi-tudos-akit-mindenkinek-ismernie-kellene.htmlMarie Curie nélkül ma kétségtelenül más lenne a világ. Élete és munkája nem csak a tudományos fejlődésre volt óriási hatással, de elősegítette a társadalmi konvenciók átalakulását is. Egy olyan korban élt, amikor a nők és férfiak közti egyenlőség valamiféle utópisztikus vízió volt csupán, amikor a nők hátrányos helyzete a közéletben, a művészetben és a tudományos világban is társadalmilag elfogadott volt. Sokat mondó tény, hogy a 17. században alapított Francia Akadémia a két Nobel-díja ellenére sem vette fel Marie Curie-t a tagjai közé. Csupán 1962-ben került sor először arra, hogy női tagot fogadjanak maguk közé. CsaládOrigoÖrdög Nóra kislánya vicces dolgairól mesélthttp://www.life.hu/csalad/20170308-ordog-nora-kislanyarol-meselt.htmlÖrdög Nóra a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című gyerekműsor háziasszonya nagyon édes dolgokat mesélt kislányáról, Miciről... Család--A jövő női vállalkozói mérkőznek meg nőnapon http://www.life.hu/csalad/20170307-women-startup-competition-budapesti-dontoje-nonapon.htmlEurópában csupán 15 százalék a női vállalkozók aránya, a kifejezetten női befektetőké pedig még ennél is kisebb, mindössze 6 százalék. Magyarország első női startup-versenye, a Women Startup Competition célja a női cégalapítók támogatása és a női jelenlét fontosságának hangsúlyozása a startup szektorban. A verseny eddigi története alatt a nevezések száma a triplájára emelkedett, az elmúlt négy évben pedig több mint 1 millió 360 ezer dollár értékű befektetési forráshoz juttatták a nyertes vállalkozásokat. Az idei elődöntőket Európa hét városában tartják; az utolsó, budapesti fordulóra március 8-án, nőnapon kerül sor. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.