Nem válik Jennifer Garner és Ben Affleck

Forrás: AFP -
Ben Affleck Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Affleck és Jennifer Garner kapcsolata közel két évvel ezelőtt futott zátonyra, amikor kiderült, hogy a sármos színész félrelépett a dadussal...

Ben és Jennifer kapcsolatáról az elmúlt időszakban számtalan pletyka kelt szányra: voltak, akik azt mondták, hogy a kapcsolat menthetetlen, és válás lesz a vége, ám olyanok is akadtak, akik végig reménykedtek a békülésükben. Úgy tűnik, az utóbbi jóslat győzött:

Jennifer mégsem akar válni.

A színész eddig is mindent megtett annak érdekében, hogy megenyhítse felesége szívét, ám az asszony egy ideig hajthatatlannak tűnt. Ezúttal azonban egy informátor biztató dolgokat mondott a People magazinnak.

Jennifer Garner és Ben Affleck Forrás: AFP

"Jen visszavonta a válást. Valóban dolgozni akar azon Bennel együtt, hogy a kapcsolatuk újra rendben legyen, így tesznek még egy próbát. Nagyon szeretik egymást, a gyerekeiket pedig nagyon-nagyon" – mesélte az ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.