Jön a második baba Zuckerbergéknél - Már a nemét is elárulták

kisbaba Facebook Priscilla Chan Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon jelentette be Mark Zuckerberg, hogy bővül a családjuk: kislányuknak, Maxnek hamarosan kistestvére születik.

"Priscilla és én örömmel tudatjuk, hogy második kislányunkat várjuk! Azok után, amin keresztül mentünk, hogy Max megszülethessen, nem voltunk biztosak benne, hogy ismét gyermekünk születhet. Mikor megtudtuk, hogy Priscilla várandós, az első vágyunk az volt, hogy egészséges legyen, a második pedig az, hogy legyen kislány. Nem tudok elképzelni ennél nagyobb ajándékot, nagyon boldog vagyok, hogy Max és az új kisbabánk ott lesznek egymásnak" -írta a posztjában a Facebook atyja.


A házaspár első kislánya, Max 2015 végén született. Zuckerberg a gyermek első lépéseit is közvetítette, így biztosak lehetünk benne, hogy a kisbabáról is posztol majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.