nyilvános szoptatás Candice Swanepoel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Victoria's Secret egyik angyala, Candice Swanepoel úgy tűnik, hogy a nyilvános szoptatás mellett foglal állást. Öt hónapos kisbabáját a luxusszálloda medencéje mellett etette meg.

Candice Swanepoel és Herman Nicoll első közös gyermeke csak nemrég született meg, de a pár már évek óta együtt van. A gyönyörű modell 17 évesen ismerte meg a kedvesét, ő az első barátja, szerelmük gyümölcse pedig körülbelül 5 hónapja látta meg a napvilágot. A háromtagúvá bővült család nemrég egy brazil luxusszállodában pihent, ott kapták le őket a lesifotósok.

Nem zavartatta magát Candice Swanepoel Forrás: NORTHFOTO

A család láthatóan nagyon élvezte a kellemes időt és a nyugalmat, de ennél több is kiderült a modellről. Candice Swanepoel minden bizonnyal nyilvánosszoptatás-párti, ugyanis a szálloda medencéje mellett megszoptatta a gyermekét. A gyönyörű modell egyáltalán nem zavartatta magát, egyszerűen

kioldotta a köntösét, és megetette a kis Anaca Nicolit.

Neked mi a véleményed a nyilvános szoptatásról?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.