Gönczi Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, november 15-én megszületett Gönczi Gábor kisfia, Áron. A büszke apuka szerencsére nem rejtegeti csemetéjét, több édes fotót is közzétett róla közösségi oldalán.

Több ezer lájkot kapott ez a cuki apa-fia fotó, amit a TV2 műsorvezetője kedden tett közzé:

Korábban is láthattunk már egy képet a csodaszép lurkóról:

Gönczi Gábor kisfia, Gönczi Áron a megszólalásig hasonlít édesapjára- Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170214-gonczi-gabor-kisfia-hasonlit-edesapjara.htmlGönczi Gábor kisfia február 15-én lesz 3 hónapos. A büszke apuka elmesélte, hogy Áron már énekelni is tud... CsaládOrigoGönczi Gábor címlapon mutatta meg két és fél hónapos kisfiát, Áront - FOTÓhttp://www.life.hu/csalad/20170203-gonczi-gabor-cimlapon-ket-es-fel-honapos-megmutatta-kisfiat-aront-foto.htmlA Tények műsorvezetője a Best magazinnak mutatta meg két és fél hónapos kisfiát, Áront. CsaládOrigoGönczi Gábor: "A fiam az egész életemet felülírja"http://www.life.hu/csalad/20170120-gonczi-gabor-fiarol-aronrol-meselt.htmlGönczi Gábornak ennél már nem is lehetne kerekebb az élete: amióta kisfia, Áron megszületett, minden a pici körül forog, és ugyan érkezése némi kompromisszummal jár, ezt az újdonsült apuka csöppet sem bánja. Amikor csak lehet, családi üzemmódra kapcsol, és minden figyelmét párjára és a kicsire összpontosítja.Család--Gönczi Gábor: "Nemsokára érkezik még egy gyermek, egy kislány"http://www.life.hu/csalad/20161225-gonczi-gabor-egy-interjuban-meselt-kisfiarol-aronrol.htmlA Tények műsorvezetőjének, Gönczi Gábornak a kisfia, Áron még csak öthetes, de máris felforgatta a család életét. A büszke apuka természetesen új éltük minden percét élvezi, még akkor is, ha mostantól Áron irányít.CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy töltik első babás karácsonyukat Gönczi Gáborékhttp://www.life.hu/csalad/20161216-gonczi-gabor-elso-babas-karacsony-szokasok.htmlGönczi Gábor túlzás nélkül a világ legboldogabb híradósa, hiszen megszületett kisfia, Áron. A büszke apa ritkán enged betekintést családi életébe, ezúttal viszont elmesélte, hogy töltik az első kisbabás karácsonyukat. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoGönczi Gábor megható részleteket árult el a kisfia születéséről http://www.life.hu/csalad/20161117-gonczi-gabor-kisfia-a-musorvezeto-nagyon-boldog-aron-mosolygos-baba.htmlA 41 éves sztár elárulta, hogy kisfia, Áron születése élete egyik legszebb napja volt... Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.