Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter arról sokat nyilatkozott már, hogy amióta a szülei elváltak, mennyire szoros a kapcsolata édesanyjával. A tévés azonban édesapjával már 8 éve nem beszélt. 

"Senkit nem akarok megbántani, főleg nem az édesapámat. Amikor az ember úgy érzi azonban, hogy megbántották, és átgázoltak rajta, és ezt nem lehet rendbe tenni, akkor a vagdalkozás és az egymásra mutogatás, sértegetés helyett sokkal jobb egyszer és mindenkorra lezárni ezeket a kapcsolatokat. Én képes vagyok lezárni kapcsolatokat, és azt gondolom, ezt meg kellett tanulnom, de szerintem bármilyen nehéz, meg kell tanulnia mindenkinek. Sokkal nehezebb úgy élni, hogy folyamatosan ellenséget látsz valakiben, aki csak és kizárólag negatív energiákkal áraszt el, aki kihasznál, aki egész egyszerűen nem örül a sikereidnek, és nem számíthatsz rá" – nyilatkozta édesapjáról korábban Hajdú.

Most Hajdú József a Best magazinnak mesélt a kapcsolatukról. „Nagyon örülnék, ha a halálom előtt még kibékülnék vele. Ha úgy érzi, szüksége van rám, én itt vagyok" – jelentette ki.

Talán Kata egy kicsit nagyravágyó volt, Péter pedig nem egy finomkodó gyerek..."

Fotó: Mudra László /Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.