Rubint Réka testvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka, aki mint ismeretes, családjával épp jól megérdemelt pihenését tölti Sárváron, különleges fényképet tett közzé nyilvános közösségi oldalán.

"Jòban-rosszban MINDIG együtt és egymásért. Isten éltesse a VILÁG LEGJOBB Testvérét!!! Isten éltessen Robi ❤️❤️❤️" - írta ki Instagram-oldalára a fitneszlady, majd pedig közzétette az alábbi fotót:

A kommentelők persze azonnal csatlakoztak Rékához, és boldog születésnapot kívántak Robinak.

Édes fotón az egész Schobert család: "Jöhet a jól megérdemelt pihenés"http://www.life.hu/csalad/20170315-a-schobert-csalad-egyutt-pihen.htmlKözös szelfit lőtt magukról a legfittebb magyar sztárcsalád. De vajon miért vágnak ilyen arcot?Család--Schobert Norbi: Meglett a negyedik gyerekem!http://www.life.hu/csalad/20170313-schobert-norbiek-kutyaja-hacsi-meglett.htmlNagy az öröm most a Schobert családban. Meglett ugyanis Hacsi, Norbiék kutyusa. Család--Kamuprofilt csináltak Schobert Lara arcával: Norbi nagyon kiakadt!http://www.life.hu/csalad/20161210-schobert-norbert-lanyanak-laranak-kamuprofilt-hoztak-letre-a-facebookon.htmlRubint Réka és Norbi még nem engedték fel kislányukat a Facebookra, valaki azonban eltulajdonította Lara képeit és kamuprofilt hozott létre a nevével. A fitneszguru közösségi oldalán adott hangot nemtetszésének. Szavait változtatás nélkül közöljük.CsaládOrigoHoppá! Schoberték Caramelre cserélték Berkiékethttp://www.life.hu/csalad/20160726-a-schobert-csalad-caramelre-cserelte-a-berki-csaladot.htmlA Schobert család nemrég még a tengerparton pihente ki az utóbbi hónapok fáradalmait, ráadásul nem másokkal, mint Hódi Pamelával és kedvesével, Berki Krisztiánnal. A napokban pedig Caramellel hozta össze a sors Rékáékat. CsaládOrigoSchobert Norbi elárulta, mikor jön a negyedik babahttp://www.life.hu/csalad/20170306-schobert-norbi-rubint-reka-negyedik-gyerek.htmlRubint Réka a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorban elárulta, hogy nagy valószínűséggel hamarosan beadja a derekát, és teljesíti férje kívánságát: jöhet a negyedik baba! Család--Hoppá! Együtt nyaral a Schobert és a Berki családhttp://www.life.hu/csalad/20160718-rubint-rekaek-hodi-pamelaval-es-berki-krisztiannal-nyaraltak.htmlA Schobert család éppen a tengerparton piheni ki az utóbbi hónapok fáradalmait, most pedig kiderült, hogy Hódi Pamela és kedvese, Berki Krisztián is velük élvezi a vakációt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.