Som-Balogh Edina egy héttel a szülés után teljesen fittnek érzi magát

szülés Som-Balogh Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Som-Balogh Edina a minap világra hozta kislányát. A színésznő a Mokka péntek reggeli adásában elmondta, máris remek formában van.

"Éppen ma reggel egy hetes. Annyira gyorsan eltelt ez az idő és én olyan gyorsan tudtam regenerálódni, hogy hihetetlen. Noelnél nem egészen ez a kép él bennem, de olyan jó érzés, hogy most minden ilyen jól sikerült.

A szülés is és már most azt mondhatom, hogy teljesen fitt vagyok.

Som-Balogh Edina Forrás: Facebook/Som-Balogh Edina

"Tökéletes volt a szülés, minden három óra alatt lezajlott. Ha valaki megkérdezi, hogy milyen a tökéletes szülés, amire azt mondod, hogy két óra múlva már nem emlékszel, hogy fájt, na, az ilyen. Nagy szerencsém volt most ezzel a szüléssel. Minden sokkal könnyebb volt és teljesen természetesen zajlott" - nyilatkozta Edina, aki Lilien érkezéséről egy képet is megosztott. Itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.