Első kisbabáját várja Fresh Viki

2017.03.20. 07:10

A 37 éves énekesnő és kedvese a nyárra tervezik esküvőjüket, hogy mire megérkezik a baba, hivatalosan is egy család legyenek.

Viki és vőlegénye egy éve vannak együtt, az első perctől tudták, hogy szerelmük egy életre szól. Az énekesnő már túl van a negyedik hónapon, így már szívesen beszélt terhességéről a Borsnak.

Fresh Viki kisbabát várForrás: TV2

"A párommal a lehető legjobb pillanatban találkoztunk. Mindketten túl voltunk már egy hosszú és több rövid kapcsolaton, kipróbáltunk mindent, amit csak akartunk. Én túljutottam a sikereim csúcsán, bejártam a világot, nem hiányzott már semmi más, csak egy szerető társ és egy baba. Szerencsésnek mondhatom magam, mert most ezt is megkaptam. Augusztusra várjuk a kicsit, túl vagyok már a terhesség felén, de még mindig alig hiszem el, hogy ez a csoda velünk történik. A barátok sokszor kérdezik, hogy felkészültünk-e már mindenre, de mi azt sem tudjuk, mire kellene készülni, csak sodródunk az eseményekkel, és ámulattal figyeljük a testemen történő változást" – mondta Viki, aki meg is mutatta gömbölyödő pocakját.

Fresh Vikiterhességkisbaba