Katherine Heigl, a Grace Klinika sztárja újabb képet mutatott kisfiáról - Fotó!

kisfiú Katherine Heigl Grace klinika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Januárban teljesedhetett ki Katherine Heigl családja, életet adott ugyanis első saját gyermekének. Így a csinos színésznő már háromgyermekes anyuka, mivel két örökbefogadott kislánya is van. Nézd meg, milyen aranyos a színésznő kisfia!

Sokáig hiába próbálkozott Katherine Heigl és férje, a gyermekáldás elmaradt. A csinos színésznő ezért évekkel ezelőtt úgy döntött, hogy örökbe fogadnak. Két gyermek került hozzájuk, akiket teljes boldogságban neveltek, amikor megérkezett a csodával határos örömhír: Katherine Heigl teherbe esett.

Katherine Heigl nem is lehetne boldogabb Forrás: NORTHFOTO/face to face/Face To Face

A színésznő januárban adott életet kisfiának, férje nagy örömére. Nagy megkönnyebbülés Josh Kelleynek, hogy fia született, ugyanis eddig nagy nőuralom volt a családjukban, amit a pici fiú kicsit kiegyenlített. Megszületése óta már több fotót is posztolt a Grace Klinika sztárja a boldog családról, legutóbbi képén kisfiának grimaszol a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.