babavárás Feke Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feke Pál felesége, Leila már az ötödik hónapban van. 

Feke Pál és felesége, a csapatvilágbajnok öttusázó, Gyenesei Leila a várandósság középidejéig titokban tartották boldogságukat, a kismama ugyanis már az ötödik hónapban van. Az énekes azonban most szívesen mesélt a babavárásról: "Fantasztikus érzés, hogy már apának mondhatom magam, Leilát pedig édesanyának. A baba érkezése már most lendületet ad az élethez, a munkához, még jobban figyelünk egymásra. Régóta vágytam az apaságra, végre teljesült az álmom! Még nem tudjuk, hogy fiunk vagy lányunk lesz-e. Büszke vagyok Leilusra, látom rajta, hogy milyen pozitív energiákat hordoz. Izgultam, hogy milyen lesz a várandósság, hogyan fogja viselni, aztán szembesültem azzal, hogy a feleségem az első pillanattól kezdve csodálatosan csinál mindent, és feltölti őt ez az állapot. Elárulhatom, hogy én vagyok az izgulósabb, remélem, kibírom valahogy még ezt a pár hónapot!"nyilatkozta a Borsnak.

Feke Pál Fotó: Bielik István - Origo

Babát vár Trokán Annahttp://www.life.hu/csalad/20170319-babat-var-trokan-anna-trokan-peter-lanya.htmlNem szeretett volna várandósságával címlapokra kerülni Trokán Anna. A színésznő ügyesen titkolta terhességét. Eddig. Család--Tatár Csilla: "Erre mondják, hogy az ember megtalálja a másik felét"http://www.life.hu/csalad/20170319-tatar-csilla-boldog-feleseg-es-edesanya.htmlElőször a Kincsem bemutatóján jelent meg együtt nyilvánosan a férjével Tatár Csilla. A műsorvezető most a kapcsolatukról is beszélt. CsaládOrigoOszter Sándorral való házasságáról mesélt Failoni Donatellahttp://www.life.hu/csalad/20170319-oszter-sandorral-valo-hazassagarol-meselt-failoni-donatella-zongoramuveszno.htmlFailoni Donatella zongoraművésznő 40 éve tartó házasságáról beszélt. Azt mondja, nem mindig könnyű Oszter Sándor feleségének lenni. Család--Story-gála - Horváth Éva: "Paramami vagyok"http://www.life.hu/csalad/20170211-horvath-eva-a-varandossagarol-beszelt.htmlElső gyermekét várja Horváth Éva, aki gyönyörű tűzvörös ruhában érkezett a Story-gálára. Az egykori szépségkirálynő arról mesélt, hogy éli meg terhességét. Elárulta: nagyon aggódós kismama, de reméli, anyukaként lazább lesz. CsaládOrigoFájdalom, kitartás, megkönnyebbülés - Fotókon a szüléshttp://www.life.hu/csalad/20170226-sokkolo-fotokon-a-szules.htmlMegdöbbentő fotók mutatják be, min mennek keresztül az édesanyák, amíg világra hozzák gyermeküket. Család--Vissza akarja szerezni 10 hónapos kislányát Damu Edinahttp://www.life.hu/csalad/20170226-vissza-akarja-szerezni-10-honapos-kislanyat-majat-damu-edina.htmlAlkoholproblémái miatt jó ideje kórházban van Damu Edina, ám egy bennfentes szerint egyre jobban van, 4 hónapja nem iszik, és jó esélye van a gyógyulásra. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.