Reese Witherspoon lánya szégyent hozott az anyjára: Fotók

Ava Phillippe fotók Reese Witherspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 17 éves lány túllőtt a célon, most pedig főhet a feje a napvilágra került fotói miatt. Édesanyja sem büszke rá, ez szinte biztos. 

Ahogy azt a Life.hu megírta, Reese Witherspoon a napokban töltötte be 41.életévét. A sztáranyuka felett azonban megállt az idő, hiszen még mindig pontosan olyan bájos az arca, mint 15 évvel ezelőtt. Nem is csoda ezután, hogy a 17 éves Ava-val úgy festenek, mint két tojás.

Ava éppen egy szál cigarettával a kezében sétál Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Ngre

Azonban a tinilány a napokban kissé túlzásba esett, és az édesanyja születésnapját elég sajátosan ünnepelte meg. A barátaival bulizni indultak, és gyakorlatilag bárki készíthetett volna róluk képeket, ugyanis egy darabig Ava ezzel egyáltalán nem foglalkozott.

A róla készült lesifotókon jól látszik, hogy a szőke lány dohányzik, ám azt nem tudni, hogy a szülők tudnak-e lányuk rossz szokásáról.

Reese Witherspoon nem büszkélkedik most a lányával Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Ngre

Kicsivel később a sztárcsemete is rájött, hogy nem volt jó ötlet ész nélkül mutatkozni a nyilvánosság előtt, de már hiába takargatta az arcát, hiszen addigra rengeteg fotó készült róla.

A színésznő rendszeresen készít anya-lánya szelfit imádott nagylányával (is), de valószínűleg most egy darabig nem fogja erőltetni, hogy Ava nyilvános képeken szerepeljen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.