Fülöp Károly svéd herceg és Sofia hercegné a második gyermeküket várják

Forrás: NORTHFOTO/Utrecht Robin -
Sofia Hellqvist Károly Fülöp gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy a boldogság most Fülöp Károlyéknál, ugyanis hamarosan újabb babával bővül a család. A pár egy közleményben, a közösségi oldalán jelentette be az örömhírt.

Hamarosan kétszeres apuka lesz Fülöp Károly svéd herceg, nem meglepő módon minden alattvaló várja az új csemetét, ahogy a királyi család tagjai is. Bár ők nehezen fogadták el annak idején Fülöp Károly választottját - hiszen mégiscsak egy tetovált bikinimodellt vett feleségül -, de sikerült megbarátkozniuk a nővel, a picit pedig nagyon várják. Fülöp Károly és kedvese hivatalos Facebook-oldalukon jelentették be az örömhírt.

Fülöp Károly és Sofia Forrás: NORTHFOTO/Utrecht Robin

"Örömünkre szolgál, hogy tudathatjuk, gyereket várunk, Alexander herceg testvérkéjét. Boldogok vagyunk, hogy gyarapodik a családunk" - írta Fülöp Károly herceg és Sofia hercegné a közösségi oldalukon, hozzátették, hogy a várandós anyuka nagyszerűen van, és körülbelül szeptemberre várható a csöppség érkezése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.