Celebcsemeték, akik milliós ruhatárral büszkélkedhetnek

luxus Suri Cruise ruhatár gyerekek ruha Blue Ivy Carter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legyen bármilyen divatos és bármilyen márkás, több százezer vagy akár millió forintot még egy felnőtt ruhájára is elképesztő pazarlás elkölteni. Ha pedig egy gyerekruháról van szó, az előbbi kijelentésünk hatványozottan érvényes. Valóban szüksége van egy pár éves lurkónak százezres táskára? A celebszülők szerint igen. Jöjjenek a drága ruhatárral büszkélkedő sztárgyerekek. 

Emme Maribel Muniz

A kilencéves Emme Maribel Muniz lassan, de biztosan nagyobb díva lesz, mint drága mamája. Jennifer Lopez és Marc Anthony kislánya hercegnőket megszégyenítő, divatosabbnál divatosabb és drágábbnál drágább ruhadarabok között tengeti a celebgyerekek életét. Mikor például a párizsi divathétre látogatott el az anyukájával, Emme egy nagyjából 5000 dolláros, azaz majd másfél millió forintos Chanel outfitet öltött magára. A kislány übertrendi táskája 2100 dollárt kóstált, a ruhájára tűzött bross pedig közel 300 dollárt.

Legutóbb Emme Maribel Muniz egy nagyjából 5000 dolláros, azaz majd másfél milliós forintos Chanel outfitben jelent meg Forrás: Getty Images

Suri Cruise

Katie Holmes és Tom Cruise pici lányának bejött az élet. Korábban már beszámoltunk arról, hogy Suri második szülinapjára annyi pénzt költöttek a szülei, amennyit egy halandó ember egy egész évben nem keres meg. Most viszont nem a babazsúrjait, hanem az öltözködését vesszük górcső alá, de annyit elárulhatunk, hogy a 10 éves kislánynak a szülei válása után sem kell nyomorognia. A kislánynak állítólag volt egy csinos piros Dolce and Gabbana esőkabátja, amiért anyukája nem kevesebb, mint 2000 dollárt fizetett. Biztosak vagyunk benne, hogy egy majd 600 ezer forintba kerülő esőkabát sokkal jobban véd az esőtől...

Suri Cruise Dolce and Gabbana esőkabátja 2000 dollárt kóstál Forrás: Getty Images

Valentina Pinault

Salma Hayek és Francois-Henri Pinault kislánya, a 9 éves Valentina Pinault már most igazi kis divatdiktátor. A gyerkőc egyik kedvenc márkája a Gucci, szerető szülei pedig természetesen szívesen öltöztetik a márka trendi darabjaiba. Valentinának van egy világos rózsaszín Gucci kabátja, ami nagyjából 500 dollárt, azaz körülbelül 150 ezer forintot ér, amihez szívesen veszi fel 200 dolláros szintén Gucci piros sapkáját.

Salma Hayek és Francois-Henri Pinault kislánya, a 9 éves Valentina Pinault már most igazi kis divatdiktátor Forrás: Getty Images

Blue Ivy Carter

Természetesen Beyoncé elsőszülött csemetéje sem maradhat ki a listából. Blue Ivy még csak kétéves volt, mikor már egy 300 dolláros Jean Paul Gaultier selyemruhácskában parádézott. Bue Ivy egyébként babakorában egy 16 ezer dolláros, Swarovski kristályokkal kirakott etetőszékből fogyasztotta el a fejedelmi bébiételt.

Szülei Blue Ivy Cartert gyakran öltöztetik drágábbnál drágább ruhákba Forrás: Northfoto

Seraphina Affleck

Seraphina Affleck 2009-ben született, apukája Ben Affleck, anyukája pedig Jennifer Garner. Mivel a szülők mindig is odavoltak Oscar de la Renta ruhakölteményeiért, nem is volt kérdés, hogy kislányuknak is beszerezzenek-e tőle egy-két darabot. Seraphina néhány éve például egy 275 dolláros rózsaszín-sárga fodros De la Renta ruhácskáért volt oda.

Seraphina néhány éve egy 275 dolláros rózsaszín-sárga fodros De la Renta ruhácskáért volt oda Forrás: Northfoto
Sztárok, akiknek szülei bűnözők voltakhttp://www.life.hu/csalad/20170327-hiressegek-akiknek-szuleik-bunozok-voltak.htmlVan, amikor az alma szerencsére meglehetősen messze esik a fájától. Az alábbi hírességek minden igyekezetükkel azon voltak, hogy kitörjenek szüleik árnyékából, és velük ellentétben tisztességes életet élhessenek. Következzenek a hírességek, akiknek szülei különböző bűncselekményekben vettek részt. Család--Itt a megoldás az oktatási rendszer problémáira? http://www.life.hu/csalad/20170327-brief-coaching-az-oktatasban-suto-hajni-interju.htmlEgy nagyszénási iskolában már sikerrel alkalmazzák a megoldásfókuszú brief coachingot – az eredmény: motiváltabb diákok és elégedettebb tanári kar. A kísérlet tovább folytatódik és hamarosan dokumentumfilm is készül arról, hogy miként változtatja meg egy problémás osztály struktúráját a Solutionsurfers által Magyarországra hozott, külföldön már évtizedek óta jól működő coaching módszer. Sütő Hajni írása következik. CsaládThinkstockSokgyerekes anyukák és népes családokhttp://www.life.hu/csalad/20170323-a-legnepesebb-csaladok-ahol-a-legtobb-gyerek-szuletett.htmlEgy korábbi cikkünkben bemutattuk már annak a Guinness-rekorder anyának a történetét, aki 69 gyereknek adott életet, most pedig folytatjuk a sokgyerekes családok sorát. Bár a következő felsorolásban szereplő anyukák nem tudták überelni a 69-es rekordot, akad köztük egy apuka is, aki nem túl etikus módszerrel ugyan, de bőven túlszárnyalta azt. CsaládNorthfotoIkertestvérek, akik együtt követtek el bűntényekethttp://www.life.hu/csalad/20170320-bunozo-ikerparok.htmlAz ikertestvéreket különleges, szoros kapocs köti össze. Nem csak a jóban, a rosszban is kitartanak egymás mellett, és az is megesik, hogy bűncselekményekben is egymással szövetkeznek. A következőkben öt olyan ikerpárt mutatunk be, akik együtt hágták át a törvényt. Család--Házi videókat és élő bejelentkezéseket trollkodó gyerekekhttp://www.life.hu/csalad/20170313-igy-trollkodjak-meg-a-gyerekek-a-kulonbozo-teves-bejelentkezeseket.htmlMindegy, hogy szándékosan vagy véletlenül csinálták-e, az alábbi gyerkőcök professzionális szintre emelték a videós trollkodás fogalmát. Van, aki tévés riportert hoz kellemetlen helyzetbe, van aki a saját apját, vagy éppen nővérét. Mindegyik videó annyira tökéletes, hogy hirtelen azt sem tudnánk megmondani, melyik a kedvencünk. Család--A fogorvos papagáj és a helikopter esete - Így húzzák ki a gyerek tejfogát az elvetemült szülőkhttp://www.life.hu/csalad/20170306--gyerekek-akiknek-furcsa-modon-huztak-ki-a-fogukat.htmlA foghúzás még egy felnőtt számára sem túl kellemes procedúra, a gyerekek számára pedig kész rémálom – kivéve, ha egy kreatív apuka nem trollkodja kicsit meg a dolgot. A becsapódó ajtó már lejárt lemez, a mai szülők sokkal vadabb módszerekkel próbálkoznak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.