Gáspár Győző vallomás Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző nem aprózta el, mindenki számára egyértelművé tette az érzelmeit felesége iránt.

Győzike stílust váltott: ma már nem a maga nyers, humoros módján kommunikál a világgal, sokkal inkább mély és magvas gondolatokkal árasztja el az internetet.

Néhány nappal ezelőtt életmód-tanácsadókat megszégyenítő gondolatok közepette villantotta meg új luxusautóját, most pedig arról vallott, hogy mit érez a felesége, Bea asszony iránt.

"Nem véletlenül vagyok ezen a földön. Egy cél miatt vagyok itt, és ez a cél az, hogy heggyé növekedjem, és nem az, hogy porszemmé zsugorodjam, és jó volt ma veled pihenni, szeretlek!!!!!!!!!!"

A rengeteg felkiáltójel hűen tükrözi a showman érzéseit, emellett pedig növekedésről, zsugorodásról, hegyekről, völgyekről és porszemekről is olvashattunk posztjában.

A kommentelők teljesen ágynak estek az írása tartalmától, rengeteg dicsérő és elismerő reakciót kapott, nem mellesleg közel 1000 kedvelést is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.