Sebestyén Balázs a házasságáról nyilatkozott

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
házasság család Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs kétgyermekes apuka, aki hisz a házasságban és a halálig tartó szövetségben. Ennek ellenére bevallotta, nem gyerekjáték izzásban tartani a tüzet, állandó meló.

Sebestyén Balázs sikeres műsorvezető, ennek ellenére nem éri utol a csábítás. Saját bevallása szerint azért, mert nem is ad rá lehetőséget. Férjként, apaként ő nem is foglalkozik mással, csak a munkájával, a családdal, és azzal, hogy velük kapcsolódjon ki. Persze nem volt ez mindig így, de Balázs vallja, hogy a legjobb döntés, ha egy életre választ magának párt valaki.

A házasság meló Fotó: Szabó Gábor - Origo
Fenyegető üzenetet kapnak a veronai buszbaleset gyászoló szülőihttp://www.life.hu/csalad/20170406-fenyegetik-a-veronai-tragedia-gyaszolo-szuloit.htmlA veronai tragédia után a gyászoló szülőknek nincsen nyugtuk, ismeretlenektől kapnak vérlázító üzeneteket. Halálosan meg is fenyegették őket, és nem tudnak tenni semmit. Család--Ábrahám Edit 23 év után válik a férjétőlhttp://www.life.hu/csalad/20170406-abraham-edit-23-ev-utan-valik.htmlAz RTL Klubból, pontosabban a Barátok köztből ismert Ábrahám Edit 23 év együttlét után válik a férjétől. A színésznő szakember segítségét kérte a helyzet feldolgozásához. CsaládOrigoMegmutatta kislányát Kiss Ádámhttp://www.life.hu/csalad/20170406-megmutatta-kislanyat-oliviat-kiss-adam.htmlKiss Ádám humorista először posztolt fotót a kislányáról, aki már majdnem egyéves. CsaládOrigoÖngyilkosság a 21. században – Élőben közvetített tragédiákhttp://www.life.hu/csalad/20170404-eloben-a-kozossegi-median-kozvetitett-ongyilkossagok.htmlAz öngyilkosság egyidős az emberiséggel, bár történelmileg hullámzó intenzitással, de a jelenség mindig is létezett, és valószínűleg létezni is fog. Az utóbbi években azonban az öngyilkosságok egy egészen új, megdöbbentő szintre léptek: több fiatal is különböző közösségimédia-oldalakon, élőben közvetítette, ahogy véget vet életének. CsaládThinkstockUkrajnából Hollywoodba - Hírességek meglepő születési helyeihttp://www.life.hu/csalad/20170405-hiressegek-meglepo-szuletesi-helyei.htmlAz Egyesült Államok mindig is a különböző nemzetek olvasztótégelyeként funkcionált, felemelkedését és naggyá válást a más és más országokból érkező bevándorlóknak is köszönheti. Nem csoda hát, hogy a legtöbb hollywoodi csillag felmenői között is meglepő nemzetiségű rokonokat találhat az ember. Az alábbiakban olyan hírességeket gyűjtöttünk össze, akik bár az Egyesült Államokban lettek híresek, attól egészen távoli helyeken születtek. CsaládAFPHazugságokat terjesztenek Szilágyi István fiárólhttp://www.life.hu/csalad/20170405-lopici-gaspar-fiarol-hazugsagokat-terjesztenek.htmlSzilágyi István, vagy ahogy sokan ismerik, Lópici Gáspár helyzete valóban kilátástalan, nem erről terjesztettek hazugságokat, hanem a színművész fiáról. Az a hír járta ugyanis, hogy Szilágyi gyermeke elveszi apjától a pénzt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.