Sokat változott Pesuth Rita élete a baba óta: Videó!

2017.04.07. 11:40

Pesuth Rita egy telefonos interjúban mesélt az életükről, a kislányáról és a jövőbeli terveikről. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Pesuth Rita március 8-án életet adott a kislányának, aki a Kenyó Anna Maitha nevet kapta, és szerencsére teljesen egészséges. A 42 éves sztár néhány nappal később már fotókat is posztolt a közösségi oldalára, amelyeken még a szülés egy-egy pillanata is látható. 

Pesuth RitaForrás: Facebook

Pesuth Rita öt éve él Dubajban, ezért egy telefonos interjúban mesélt kibővült családjuk életéről és a mindennapjaikról. 

Rita elmondta, hogy már kezdenek belerázódni a szülői feladatokba, és összeszokni Annával. A kislány két gyönyörű keresztnevet visel, de a Maitha névnek saját története is van.

"A férjem a miniszterelnöknek dolgozik, és nagyon jó viszonyban vagyunk vele, nagyon szeretjük, mondhatjuk, hogy a baráti társaságába tartozunk, ezért a lánya után, a dubaji hercegnő után kapta a nevét."

Rita azt is elmesélte, hogy sikerült jól elhelyezkednie Dubajban. Edzéseket tart csoportban, és egyénileg is, bár itt a kickbox kissé háttérbe szorult, és sokkal inkább az úszással kapcsolatos tanulmányait tudta kamatoztatni. Állítása szerint még a terhesség utolsó hetében is dolgozott, de akkor már csak a magántanítványaival foglalkozott. 

 

Pesuth Ritaszüléskisbabakickbox