Így hagyta el az országot Istenes Bence és Csobot Adél

Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Jaj, most sírok" - mondta Adél a kocsiban, amikor Bencével és Nátánnal belevágtak életük nagy kalandjába. Istenes Bence a vlogjában mutatta meg, milyenek voltak az utazás első pillanatai, illetve hogyan érték el végső céljukat, Kölnt.

Ahogy arról korábban a Life.hu több ízben is beszámolt, a magyar álompár március 9-én elhagyta az országot, hogy Kölnben kezdjenek új életet. Ez persze mindannyiuknak óriási változás volt, de arról, hogy épp mit csinálnak, vagy hogy érzik magukat, folyamatosan tájékoztatják követőiket. Legutóbb például megnézhettük, milyen nagyon nőtt Nátán, illetve Bence azt is bejelentette, hogy egy kis időre el kell hagynia a családját.

Az RTL Klub műsorvezetője nemrég vlogot indított, melyben betekintést enged a mindennapjaikba. Már a negyedik adásnál jár a törénet, melyből most az is kiderült, hogy élte meg Adél az indulást, sírtak-e a kocsiban, és hogy aludtak az első éjszakájukon az új otthonukban:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.