Csütörtökön kezdődik Sarka Kata és Hajdú Péter válópere

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekelhelyezésről, gyerektartásról és a vagyonmegosztásról tárgyal majd Sarka Kata és Hajdú Péter a bíróságon.

Úgy tudni, a házaspár a gyerekek ügyében már tárgyalótermen kívül megegyezett, Hajdú kéthetente, szombaton és vasárnap láthatja majd a jövőben Noncsit és Dávidkát, utánuk pedig fejenként 75 ezer forintot fog fizetni, ami összesen havi 150 ezer forint gyerektartást jelent Sarkának – írja a Blikk. A lapnak állítólag egy közös ismerősük mondta el mindezt.

Hajdú Péter, Sarka Kata és a gyerekek Forrás: Origo

"Peti 150 ezret fizet majd gyerektartásra, amit a bíróság valószínűleg augusztustól visszamenőlegesen állapít meg, hiszen Kata júliusban költözött el otthonról. A hivatalos összeg azonban még változhat, ugyanis a bíróság dönthet úgy, hogy a gyerekek nem olyan életszínvonalat szoktak meg, amihez elég a fejenként havi 75 ezer forint" – nyilatkozta a a bennfentes, és azt is elmondta, a műsorvezető csak kéthetente látja a gyerekeket, azonban mindent megvesz nekik, amire csak szükségük van, hogy semmiben se szenvedjenek hiányt.

Az érintettek nem nyilatkoztak a témában, csak annyit mondtak, nehéz nap lesz ez számukra, hiszen tíz közös évet zárnak le.

Eva Mendes és Ryan Gosling megmutatta kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20170408-eva-mendes-es-ryan-gosling-megmutatta-kislanyat-esmeraldat.htmlVégre! A sztárpár megmutatta 2 éves kislányát, Esmeraldát. CsaládNorthfotoFeke Pál apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20170323-feke-pal-apa-lesz-leila-az-otodik-honapban-van.htmlFeke Pál felesége, Leila már az ötödik hónapban van. CsaládFotó: Bielik István - OrigoBabát vár Trokán Annahttp://www.life.hu/csalad/20170319-babat-var-trokan-anna-trokan-peter-lanya.htmlNem szeretett volna várandósságával címlapokra kerülni Trokán Anna. A színésznő ügyesen titkolta terhességét. Eddig. Család--Megszületett Palya Bea második kislánya, Pannihttp://www.life.hu/csalad/20170202-megszuletett-palya-bea-kislanya.htmlAz énekesnő immár kétszeres édesanya. CsaládFotó: Hirling Bálint - OrigoA családjának él Csollány Szilveszterhttp://www.life.hu/csalad/20170305-a-csaladjanak-el-csollany-szilveszter-olimpiai-bajnok.htmlHónapok óta Csollány Szilveszter látja el a "háziasszonyi szerepeket" a családjában. A sportoló felesége nagyon elfoglalt, Judit ugyanis egy fogászati klinikán az asszisztensek vezetője. Szilveszter pedig csak a hét két napján van lekötve, amikor edzéseket tart Ausztriában. Család--Fájdalom, kitartás, megkönnyebbülés - Fotókon a szüléshttp://www.life.hu/csalad/20170226-sokkolo-fotokon-a-szules.htmlMegdöbbentő fotók mutatják be, min mennek keresztül az édesanyák, amíg világra hozzák gyermeküket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.