Gólyahír! Rákosi Annamária anya lett: Fotó!

kisbaba szülés család Rákosi Annamária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő örömhírrel bombázta a rajongóit a közösségi oldalán Rákosi Annamária: anya lett a szexi szépségkirálynő.

A csinos szépségkirálynő a közösségi oldalán tette közzé a hírt, mely szerint április 11-én megszületett a kisfia, Járfás Ádám.

A friss édesanya nem sokat mesélt a terhességéről, de néhány fotót azért villantott a gömbölyödő pocakjáról. A követői imádták az ezzel kapcsolatos posztjait, hiszen Annamária a növekvő kis magzat ellenére is bomba formában maradt, mindössze csak a hasán lehetett látni, hogy áldott állapotban van.

A kisfiú születéséről készült fotó azonban minden képzeletet felülmúlóan meghitt hangulatot sugároz. Szerencsére jól látható a kisbaba arca és az is, ahogy az édesapja babusgatja.

Így néz ki a kis Ádám és az édesapja Forrás: Facebook

Így hívják Irina Shayk kislányát

Végre kiderült a kisbaba neme, és mostmár azt is tudjuk, hogy a híres szülők milyen nevet választottak a kislánynak. Irina Shayk nem szívesen mutogatta a pocakját, mondhatni kifejezetten rejtegette, ahogy a terhesség hírét is sokáig titokban tartotta. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.