Boszorkánynak öltözve kínozta unokáját a kegyetlen nagymama, Geneva Robinson

Forrás: Disney Channel -
nagymama unoka kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 51 éves asszonyt öt rendbeli gyermekbántalmazással vádolták meg.

Geneva Robinson életfogytiglanra ítélték, miután kiderült, hogy boszorkánynak öltözve terrorizálta hétéves kislány unokáját. Többször megverte, és álmában a haját is levágta. Geneva akkor bukott le, amikor a kislányt alultápláltásg miatt kórházba kellett szállítani. A nő minden vádpontban bűnösnek vallotta magát.

Boszorkánynak öltözve terrorizálta unokáját a nagymama - Képünk illusztráció Forrás: Disney Channel

A nő barátját is letartóztatták. Bűnrészesség miatt 30 évbörtönre ítélték.

Intim képet osztott meg Pink - Mindenki a melleiről beszélhttp://www.life.hu/csalad/20170415-intim-kepet-osztott-meg-pink-mindenki-a-melleirol-beszel.htmlA híres énekesnő szívesen posztol a családjáról, az ennyir intimfotókhoz azonban még a legelvetemültebb rajongók sincsenek hozzászokva. CsaládOrigoSosem tudta feldolgozni fia halálát Terence Hillhttp://www.life.hu/csalad/20170415-terence-hill-sosem-dolgozta-fel-fia-halalat.htmlA népszerű színész örökbefogadott fia 1990-ben, 17 évesen autóbalesetben hunyt el. Szülei sosem tudták feldolgozni a tragédiát.CsaládOrigoÍgy húsvétoztak tavaly a sztárcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20170414-igy-husvetoztak-tavaly-a-sztarok.htmlIdén is beköszöntött a húsvét – eljött a hímes tojások és a csokinyuszik ideje. Ha van egy kis időd az ünnepi készülődés közben, nézd végig listánkat, és lesd meg, hogyan húsvétoztak tavaly a hollywoodi sztárcsaládok. CsaládOrigoÍgy pusziszkodik az anyaméhben az ikerpárhttp://www.life.hu/csalad/20170414-igy-pusziszkodik-az-anyamehben-az-ikerpar-ultrahangos-felvetel.htmlA kisbabánkat látni ultrahangos felvételen mindig földöntúli boldogság, de az, amiben az ikerpár mamájának volt része, még ennél is több. CsaládOrigo50 éves jegyesség - Van, amikor a házasság csak egy álom maradhttp://www.life.hu/csalad/20170413-amikor-a-jegyben-jarast-nem-koveti-hazassag.htmlAhogy a nagykönyvben meg van írva: meglátod és megszereted, együtt jársz vele néhány évig, majd eljön a várva várt pillanat: térden csúszva megkéri a kezed, rá egy évre pedig hetedhét országra szóló lakodalmat csaptok. Végül természetesen boldogan éltek, míg meg nem haltok. Hát nem tökéletes történet? De igen, túlságosan is az. A valóság a legtöbbünk számára ennél jóval több bonyodalmat tartogat. CsaládThinkstockGólyahír! Rákosi Annamária anya lett: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170413-rakosi-annamaria-szepsegkiralyno-anya-lett.htmlElképesztő örömhírrel bombázta a rajongóit a közösségi oldalán Rákosi Annamária: anya lett a szexi szépségkirálynő. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.