Gyönyörű családi képet osztott meg Majka

Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol Dundika, hol Majka nem bírja megállni, hogy tegyen ki a közösségi oldalra egy-egy überédes fotót a családról. 

Majka az első képen egyéves kisfiának, Olivernek mutat valamit. "Az ott a Tissszaszipi fijjam!" - írta a fotóhoz.

Az ott a Tissszaszipi fijjam!

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

A család a Mirage szálloda Titkos Kertje és Delfin Élőhelyébe is ellátogattak. Íme, Hajni felvétele:

❤️ ‍ ‍ #majorosoliver #oliver #majorosmarian #marian #dolphin

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés,

A pár pénteken azt örökítette meg, ahogy a gyerkőcök Las Vegasban egy medencében pancsolnak, és szemmel láthatóan nagyon élvezik a vizet. A pár egyébként Amerikában ünnepelte kisebb fiuknak, Olivernek az első születésnapját is.

Horrorisztikus nyuszis jelmezekhttp://www.life.hu/csalad/20170416-nyuszis-jelmezek-amik-ijesztoek.htmlKinek ne lenne olyan gyerekkori képe, ahol a plázamikulás ölében ül, vagy ahogy megszeppenve áll egy csálé műszakállas, télapónak öltözött ismeretlen mellett? Ha körülnézel, nálatok is akad ilyen. Család--Így néz ki a mindenórás kismama, Horváth Évahttp://www.life.hu/csalad/20170416-igy-nez-ki-a-mindenoras-kismama-horvath-eva.htmlA 38 éves Horváth Éva, amióta elárulta, babát vár, nagyon szívesen tölt fel magáról fotókat a közösségi oldalára. Nem is csoda: egyrészt nagyon örül, hogy édesanya lesz, másrészt káprázatosan néz ki. CsaládOrigoVégre! Megmutatta kisbabáját Janet Jacksonhttp://www.life.hu/csalad/20170415-megmutatta-kisbabajat-janet-jackson.htmlJanuár elején adott életet kisfiának Janet Jackson, de az első fotót csak most osztotta meg a nagyérdeművel. Család--50 éves jegyesség - Van, amikor a házasság csak egy álom maradhttp://www.life.hu/csalad/20170413-amikor-a-jegyben-jarast-nem-koveti-hazassag.htmlAhogy a nagykönyvben meg van írva: meglátod és megszereted, együtt jársz vele néhány évig, majd eljön a várva várt pillanat: térden csúszva megkéri a kezed, rá egy évre pedig hetedhét országra szóló lakodalmat csaptok. Végül természetesen boldogan éltek, míg meg nem haltok. Hát nem tökéletes történet? De igen, túlságosan is az. A valóság a legtöbbünk számára ennél jóval több bonyodalmat tartogat. CsaládThinkstockBoszorkánynak öltözve kínozta unokáját a kegyetlen nagymama, Geneva Robinsonhttp://www.life.hu/csalad/20170415-boszorkanynak-oltozve-kinozta-unokajat-a-kegyetlen-nagymama-geneva-robinson.htmlAz 51 éves asszonyt öt rendbeli gyermekbántalmazással vádolták meg.CsaládOrigoSosem tudta feldolgozni fia halálát Terence Hillhttp://www.life.hu/csalad/20170415-terence-hill-sosem-dolgozta-fel-fia-halalat.htmlA népszerű színész örökbe fogadott fia 1990-ben, 17 évesen autóbalesetben hunyt el. Szülei sosem tudták feldolgozni a tragédiát. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.