Horváth Éva várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 38 éves Horváth Éva, amióta elárulta, babát vár, nagyon szívesen tölt fel magáról fotókat a közösségi oldalára. Nem is csoda: egyrészt nagyon örül, hogy édesanya lesz, másrészt káprázatosan néz ki.

"Szemből még mindig észrevehetetlen" – jegyezte meg Éva, aki igazán szexis maradt végig a várandóssága alatt. A modell most egy testhezálló, fekete ruhában pózolt a tükör előtt, de a szavak helyett inkább "beszéljen" a fotója.

Szemből még mindig észrevehetetlen ☝️ #growingbelly#babyboy#basketball #or#watermelon

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Végre! Megmutatta kisbabáját Janet Jacksonhttp://www.life.hu/csalad/20170415-megmutatta-kisbabajat-janet-jackson.htmlJanuár elején adott életet kisfiának Janet Jackson, de az első fotót csak most osztotta meg a nagyérdeművel. Család--50 éves jegyesség - Van, amikor a házasság csak egy álom maradhttp://www.life.hu/csalad/20170413-amikor-a-jegyben-jarast-nem-koveti-hazassag.htmlAhogy a nagykönyvben meg van írva: meglátod és megszereted, együtt jársz vele néhány évig, majd eljön a várva várt pillanat: térden csúszva megkéri a kezed, rá egy évre pedig hetedhét országra szóló lakodalmat csaptok. Végül természetesen boldogan éltek, míg meg nem haltok. Hát nem tökéletes történet? De igen, túlságosan is az. A valóság a legtöbbünk számára ennél jóval több bonyodalmat tartogat. CsaládThinkstockKék Bálna - A mítosz és a valósághttp://www.life.hu/csalad/20170412-kek-balna-kihivas-kamu-vagy-sem.htmlAz elmúlt hetekben szinte nem volt olyan magyar médium, ahol nem számoltak volna be - gyakran meglehetősen szenzációhajhász módon - a Kék Bálna jelenségről. Parancsra végrehajtott tömeges öngyilkosságról szóltak a hírek, a hazai szülői társadalmon pedig a pánik lett úrrá. Egyre több jel utal azonban arra, hogy a tragikus történetek nagy része csupán a képzelet szüleménye. Család--Gólyahír! Rákosi Annamária anya lett: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170413-rakosi-annamaria-szepsegkiralyno-anya-lett.htmlElképesztő örömhírrel bombázta a rajongóit a közösségi oldalán Rákosi Annamária: anya lett a szexi szépségkirálynő. Család--Így pusziszkodik az anyaméhben az ikerpárhttp://www.life.hu/csalad/20170414-igy-pusziszkodik-az-anyamehben-az-ikerpar-ultrahangos-felvetel.htmlA kisbabánkat látni ultrahangos felvételen mindig földöntúli boldogság, de az, amiben az ikerpár mamájának volt része, még ennél is több. CsaládOrigoGianni és Debreczeni Zita Velencében vannak nászúton! http://www.life.hu/csalad/20170413-gianni-es-debreczeni-zita-velenceben-vannak-naszuton.htmlGianni és Debreczeni Zita egy szupertitkos esküvőn vannak túl, amiről egy fotó sem került ki, de szerencsére a nászútjukat nem rejtegetik ennyire: Velencében romantikáznak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.