húsvét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinek ne lenne olyan gyerekkori képe, ahol a plázamikulás ölében ül, vagy ahogy megszeppenve áll egy csálé műszakállas, télapónak öltözött ismeretlen mellett? Ha körülnézel, nálatok is akad ilyen.

Ám vannak olyan szülők, akik ezzel sem elégszenek meg, húsvétkor is kell egy fotó a kis csöppségről a húsvéti nyuszi ölében. Persze azt gondolhatnánk, egy nyuszis jelmez csakis cuki lehet és nem sülhet el balul semmi. A következő képek épp ennek az ellenkezőjét bizonyítják; egy nyúl jelmez is lehet furcsa, sőt, egészen ijesztő, így talán senkit nem lep meg a gyerekek reakciója a képeken.

/1704/Horro2017416112257
Így néz ki a mindenórás kismama, Horváth Évahttp://www.life.hu/csalad/20170416-igy-nez-ki-a-mindenoras-kismama-horvath-eva.htmlA 38 éves Horváth Éva amióta elárulta, babát vár, nagyon szívesen tölt fel magáról fotókat a közösségi oldalára. Nem is csoda: egyrészt nagyon örül, hogy édesanya lesz, másrészt káprázatosan néz ki.CsaládOrigoIntim képet osztott meg Pink - Mindenki a melleiről beszélhttp://www.life.hu/csalad/20170415-intim-kepet-osztott-meg-pink-mindenki-a-melleirol-beszel.htmlA híres énekesnő szívesen posztol a családjáról, az ennyir intimfotókhoz azonban még a legelvetemültebb rajongók sincsenek hozzászokva. CsaládOrigoÍgy pusziszkodik az anyaméhben az ikerpárhttp://www.life.hu/csalad/20170414-igy-pusziszkodik-az-anyamehben-az-ikerpar-ultrahangos-felvetel.htmlA kisbabánkat látni ultrahangos felvételen mindig földöntúli boldogság, de az, amiben az ikerpár mamájának volt része, még ennél is több. CsaládOrigoÁbel Anita kislányáról Lucáról nyilatkozott: így nevelihttp://www.life.hu/csalad/20170412-abel-anita-kislanyarol-lucarol-beszelt.htmlÁbel Anita élete felfordult, mióta a TV2-höz igazolt, de persze jó értelemben: megszaporodott a dolga. Családi élete azonban nem szenvedett csorbát, bár kétségkívül kevesebbet tud otthon lenni. Elárulta, hogyan viseli ezt a kislánya, Luca, és, hogy mit gondol ő a gyereknevelésről. CsaládOrigo50 éves jegyesség - Van, amikor a házasság csak egy álom maradhttp://www.life.hu/csalad/20170413-amikor-a-jegyben-jarast-nem-koveti-hazassag.htmlAhogy a nagykönyvben meg van írva: meglátod és megszereted, együtt jársz vele néhány évig, majd eljön a várva várt pillanat: térden csúszva megkéri a kezed, rá egy évre pedig hetedhét országra szóló lakodalmat csaptok. Végül természetesen boldogan éltek, míg meg nem haltok. Hát nem tökéletes történet? De igen, túlságosan is az. A valóság a legtöbbünk számára ennél jóval több bonyodalmat tartogat. CsaládThinkstockKék Bálna - A mítosz és a valósághttp://www.life.hu/csalad/20170412-kek-balna-kihivas-kamu-vagy-sem.htmlAz elmúlt hetekben szinte nem volt olyan magyar médium, ahol nem számoltak volna be - gyakran meglehetősen szenzációhajhász módon - a Kék Bálna jelenségről. Parancsra végrehajtott tömeges öngyilkosságról szóltak a hírek, a hazai szülői társadalmon pedig a pánik lett úrrá. Egyre több jel utal azonban arra, hogy a tragikus történetek nagy része csupán a képzelet szüleménye. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.