Így reagált az apa, mikor megtudta, hogy öt lány után végre kisfia született

Születés öröm kisbaba édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden szülő számára felejthetetlen pillanat, amikor gyereke születik. Az azonban minden bizonnyal felülmúlhatatlan érzés, amikor öt kislány után végre megérkezik a várva várt kisfiú.

Az amerikai Kennedy Zarour ünneplése bejárta a világhálót, és biztosan állíthatjuk, aki csak megnézi, az édesapával együtt örül. A férfi magából kikelve kiabált az örömtől, mikor az orvosok közölték vele, hogy hatodik gyermeke végre fiú lett. Természesen az édesanya is nagyon boldog volt, az ő hangját is hallhatjuk a háttérben, a kamera azonban végig az apukát mutatja, aki szinte ugrándozik a boldogságtól.

Négyszeres nagybácsi lett VV Milohttp://www.life.hu/csalad/20170417-negyszeres-nagybacsi-lett-vv-milo-gyukin-milovan.htmlRégen hallottunk már Milóró, az ValóVilág 3 győzteséről. Most azonban tudatta a világgal, hogy mennyire boldog.CsaládOrigoGyönyörű családi képet osztott meg Majkahttp://www.life.hu/csalad/20170416-gyonyoru-csaladi-kepet-osztott-meg-majka-az-instagramjan.htmlHol Dundika, hol Majka nem bírja megállni, hogy tegyen ki a közösségi oldalra egy-egy überédes fotót a családról. CsaládOrigoHorrorisztikus nyuszis jelmezekhttp://www.life.hu/csalad/20170416-nyuszis-jelmezek-amik-ijesztoek.htmlKinek ne lenne olyan gyerekkori képe, ahol a plázamikulás ölében ül, vagy ahogy megszeppenve áll egy csálé műszakállas, télapónak öltözött ismeretlen mellett? Ha körülnézel, nálatok is akad ilyen. Család--Így néz ki a mindenórás kismama, Horváth Évahttp://www.life.hu/csalad/20170416-igy-nez-ki-a-mindenoras-kismama-horvath-eva.htmlA 38 éves Horváth Éva, amióta elárulta, babát vár, nagyon szívesen tölt fel magáról fotókat a közösségi oldalára. Nem is csoda: egyrészt nagyon örül, hogy édesanya lesz, másrészt káprázatosan néz ki. CsaládOrigoNem jött össze a baba a házaspárnál, kiderült, hogy ikertestvérekhttp://www.life.hu/csalad/20170416-nem-jott-ossze-a-baba-a-hazasparnal-kiderult-hogy-ikertestverek.htmlTöbb éve vártak már a gyermekáldásra, amikor orvoshoz fordultak. A hír, amit kaptak, ledöbbentette mindkettőjüket. CsaládBoszorkánynak öltözve kínozta unokáját a kegyetlen nagymama, Geneva Robinsonhttp://www.life.hu/csalad/20170415-boszorkanynak-oltozve-kinozta-unokajat-a-kegyetlen-nagymama-geneva-robinson.htmlAz 51 éves asszonyt öt rendbeli gyermekbántalmazással vádolták meg.Család







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.