nagybácsi Gyukin Milovan VV Milo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen hallottunk már Milóról, a Való Világ 3 győzteséről. Most azonban tudatta a világgal, hogy mennyire boldog.

Hatalmas öröm érte Gyukin Milovánt, a VV3 győztesét: négyszeres nagybácsi lett. Boldogságáról a Facebookon számolt be, és rögtön egy képet is mutatott a legifjabb családtagról.

Gyönyörű családi képet osztott meg Majkahttp://www.life.hu/csalad/20170416-gyonyoru-csaladi-kepet-osztott-meg-majka-az-instagramjan.htmlHol Dundika, hol Majka nem bírja megállni, hogy tegyen ki a közösségi oldalra egy-egy überédes fotót a családról. CsaládOrigoHorrorisztikus nyuszis jelmezekhttp://www.life.hu/csalad/20170416-nyuszis-jelmezek-amik-ijesztoek.htmlKinek ne lenne olyan gyerekkori képe, ahol a plázamikulás ölében ül, vagy ahogy megszeppenve áll egy csálé műszakállas, télapónak öltözött ismeretlen mellett? Ha körülnézel, nálatok is akad ilyen. Család--Így néz ki a mindenórás kismama, Horváth Évahttp://www.life.hu/csalad/20170416-igy-nez-ki-a-mindenoras-kismama-horvath-eva.htmlA 38 éves Horváth Éva, amióta elárulta, babát vár, nagyon szívesen tölt fel magáról fotókat a közösségi oldalára. Nem is csoda: egyrészt nagyon örül, hogy édesanya lesz, másrészt káprázatosan néz ki. CsaládOrigoVégre! Megmutatta kisbabáját Janet Jacksonhttp://www.life.hu/csalad/20170415-megmutatta-kisbabajat-janet-jackson.htmlJanuár elején adott életet kisfiának Janet Jackson, de az első fotót csak most osztotta meg a nagyérdeművel. Család--Sosem tudta feldolgozni fia halálát Terence Hillhttp://www.life.hu/csalad/20170415-terence-hill-sosem-dolgozta-fel-fia-halalat.htmlA népszerű színész örökbe fogadott fia 1990-ben, 17 évesen autóbalesetben hunyt el. Szülei sosem tudták feldolgozni a tragédiát. CsaládOrigoÍgy húsvétoztak tavaly a sztárcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20170414-igy-husvetoztak-tavaly-a-sztarok.htmlIdén is beköszöntött a húsvét – eljött a hímes tojások és a csokinyuszik ideje. Ha van egy kis időd az ünnepi készülődés közben, nézd végig listánkat, és lesd meg, hogyan húsvétoztak tavaly a hollywoodi sztárcsaládok. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.