5 éves kisgyermek mentette meg az édesanyja életét

Forrás: Thinkstock -
agyvérzés életveszély kisgyerek elsősegély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő hőstettet hajtott végre egy 5 éves kisfiú. Megmentette az édesanyja életét, miközben a 2 hónapos testvérére vigyázott.

Salvatore Cicalese a 2 hónapos kistestvérével és az édesanyjával tartózkodott otthon. Az anyuka zuhanyozni ment, ám a fürdés közben agyvérzést kapott. Kaitlyn magatehetetlen testére

a kisfiú talált rá.

Salvatore elképesztően megijedt, de mégis megőrizte a hidegvérét, és helyesen cselekedett.

Belecsavarta egy takaróba a 2 hónapos húgát, a garázsajtón keresztül kiment vele a házból, és becsöngetett a szomszédokhoz. Az ajtót nyitó Jessica Pennoyer először nem akart hinni a kisfiúnak, azt hitte egy játékbabát tart a kezében, és arról beszél, hogy a játéka halt meg.

Salvatore elképesztően megijedt, de mégis megőrizte a hidegvérét (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

"Nem! Anyu halt meg. Bent van a zuhany alatt. Vigyáznál ránk?" - mondta Salvatore komoly arccal.

A nő ekkor értette meg, hogy miről van szó és azonnal értesítette a hatóságokat. A helyszínre érkező mentősök elsősegélyben részesítették Kaitlynt, aki szerencsére nem halt, meg csupán eszméletlen állapotban volt.

Az 5 éves fiának köszönheti, hogy megmenekült, illetve a semmiről sem tudó kishúga is a bátyjának köszönheti, hogy egyikőjüknek sem kell anya nélkül felnőniük - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.