Nagy a baj Hujber Feriéknél - A színész felesége rendőri segítséget kért

Forrás: Facebook/Mokka -
Hujber Ferenc rendőrség Tölgyesi-Khel Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hot! magazin írta meg, mekkora gondok vannak Hujberék családjában.

A magazinnak Hujber feleségének, Cynthiának nagybátyja nyilatkozott. Tasnádi Péter szerint nem normális dolog, ha valaki félistennek képzeli magát, és a gyerekek előtt üvöltözik a feleségével:
"Megmondtam neki, hogy ne bántsa a kishúgomat. Zokogva bizonygatta, hogy ő rendes családapa. Arról nincs szó, hogy Hujber verné a családját. Igaz, mást viszont megtesz. Feri olyanokat mondott a gyerekeknek, hogy szegények azonnal sírni kezdtek, az édesanyjuk alig tudta őket megnyugtatni, hogy nincs semmi baj."

Nagy a baj Hujberéknél, a felesége rendőri segítséget kért Forrás: Facebook/Mokka

Hujber ellen jelenleg eljárás folyik, a vád kényszerítés, de a színész szabadlábon védekezhet. Az ügyről egyelőre nem sokat tudni, nem derült ki, hogy Feri mire kényszerítette a feleségét, aki emiatt a hatóságokhoz fordult. A Blikk azt írja, hogy ha a szülői magatartás veszélyezteti a gyerekeket, akkor a gyermekjóléti szolgálat megvizsgálja, hogy van-e olyan személy a családban, aki alkalmas a gyerekek nevelésére.

A Story magazin szerint Hujber felesége nagyon lefogyott, de az asszony nem akart nyilatkozni a lapnak. Az újság úgy tudja, hogy Cynthia hívta ki a rendőröket.

A szomszédok is nyilatkoztak, elmondták, hogy a rendőrök két autóval vonultak ki Hujberékhez, és másfél órán keresztül voltak bent a családnál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.