Megmutatta kisfiát Sváby András – Fotó!

kisfiú Sváby András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sváby András nem osztott meg képet a Facebook-oldalán harmadik fiáról, de a Reggeli stábjával kivételt tett. Nekik megmutatta a csöpp büszkeségét, így mi is láthatjuk a picurkát!

Sváby András harmadik gyermeke nem is olyan rég született meg, a tévés eddig megállta, és nem árasztotta el a Facebook-oldalát a csöppségről készült fotókkal. Nem is nagyon beszélt kisfiáról, persze ez csak azt jelenti, hogy szeretné magának megtartani a történeteket. Egyszer azért már mesélt a pici születéséről, és a Reggeli stábjának képet is mutatott a babáról.

Sváby András megmutatta a kisfiát Fotó: Hámori Zsófia - Life.hu

Peller Anna és Mikike teljesen elájultak a kisfiútól, akiről néhány titkot is elárult az apukája. Kiderült, hogy Milán tündérien viselkedik. "Elég jó alvó" – árulta el a büszke apuka, akitől korábbról tudjuk, hogy végig bent volt a szülésnél, és egyből könnybe lábadt a szeme, amikor felsírt a kisfia.

Íme, Sváby Milán Forrás: RTL Klub/Reggeli

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.