Gyerekkori, apával fürdős képet alkotott újra felnőttként - Fotó!

2017.05.02. 08:41

Manapság egyre nagyobb divat újraalkotni a kiskori fotókat, de nem mindegyiket muszáj. A pelenkázós képeket sem kell a mai korba helyezni, ahogy a szülőkkel fürdős fotókat sem szerencsés reprodukálni. Tyler Walker mégis megtette, és senki nem tud mit kezdeni vele.

Egyre több "akkor és most" fotót láthatunk, amelyen felnőtt gyerekek régi fotóikat alkotják újra. Az eredmény legtöbbször vicces, olykor kicsit zavarba ejtő, de többnyire minden rokon, de még az idegenek is jót mulatnak az így elkészült felvételeken. A titok nyitja az, hogy azokat a fotókat, amik már eredetileg is kínosak voltak, szépen hagyjuk a feledés homályába veszni. Tyler Walker azonban nem foglalkozott ezzel a szabállyal, meg is lett az eredménye.

Nagyon bizarr lett a végeredményForrás: Facebook/Tyler Walker

Tyler Walker a Facebook-oldalára posztolta ki büszkén az elkészült "akkor és most" fotót, de senki nem tudott mit kezdeni a végeredménnyel. Az eredeti felvételen ugyanis a fürdőkádban látható, édesapja ölében pancsol, és ez történik az újraalkotott fotón, csak már felnőtt fejjel... Nagyon népszerű lett ugyan a kép, de nem éppen azért, mert vicces vagy aranyos, hanem azért, mert ennél bizarrabb családi fotót még nem láthattunk.

fürdésfelnőttfotóakkor és most