Gyerekkori, apával fürdős képet alkotott újra felnőttként - Fotó!

Forrás: Facebook/Tyler Walker -
fotó fürdés felnőtt akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság egyre nagyobb divat újraalkotni a kiskori fotókat, de nem mindegyiket muszáj. A pelenkázós képeket sem kell a mai korba helyezni, ahogy a szülőkkel fürdős fotókat sem szerencsés reprodukálni. Tyler Walker mégis megtette, és senki nem tud mit kezdeni vele.

Egyre több "akkor és most" fotót láthatunk, amelyen felnőtt gyerekek régi fotóikat alkotják újra. Az eredmény legtöbbször vicces, olykor kicsit zavarba ejtő, de többnyire minden rokon, de még az idegenek is jót mulatnak az így elkészült felvételeken. A titok nyitja az, hogy azokat a fotókat, amik már eredetileg is kínosak voltak, szépen hagyjuk a feledés homályába veszni. Tyler Walker azonban nem foglalkozott ezzel a szabállyal, meg is lett az eredménye.

Nagyon bizarr lett a végeredmény Forrás: Facebook/Tyler Walker

Tyler Walker a Facebook-oldalára posztolta ki büszkén az elkészült "akkor és most" fotót, de senki nem tudott mit kezdeni a végeredménnyel. Az eredeti felvételen ugyanis a fürdőkádban látható, édesapja ölében pancsol, és ez történik az újraalkotott fotón, csak már felnőtt fejjel... Nagyon népszerű lett ugyan a kép, de nem éppen azért, mert vicces vagy aranyos, hanem azért, mert ennél bizarrabb családi fotót még nem láthattunk.

/1704/Akkor2017426151926
Liptai Claudia azért nem akarta látni az édesapját, mert a férfi alkoholista volthttp://www.life.hu/csalad/20170502-liptai-claudia-vegre-elarulta-miert-nem-akarta-latni-az-apjat.htmlMúlt héten, egy sajtótájékoztatón beszélt először arról Liptai Caludia, hogy miért nem volt hajlandó találkozni az édesapjával az utolsó éveiben.CsaládOrigoHorváth Évának óriási a pocakja: Íme az utolsó képek a szülés előtthttp://www.life.hu/csalad/20170501-horvath-eva-mindjart-megszul.htmlHorváth Éva várandósságának pillanatait hétről-hétre végigkövethetjük az Instagram-oldalán. És a szépség még mindig posztol. Család--Fejüknél összenőtt sziámi ikrek születtekhttp://www.life.hu/csalad/20170501-fejuknel-osszenott-sziami-ikrek-szulettek-iden.htmlKomoly műtét vár a babákra. Család--Ezért jegyezte el ilyen gyorsan Liptai Claudiát a kedvesehttp://www.life.hu/csalad/20170501-ezert-jegyezte-el-ilyen-gyorsan-liptai-claudiat-pataki-adam.htmlAhogy megírtuk, eljegyezte Pataki Ádám Liptai Claudiát. Úgy tudni, az esküvő időpontját azonban még nem tűzték ki. Család--Új fotó készült Sarolta hercegnőről, maga Katalin készítettehttp://www.life.hu/csalad/20170501-uj-foto-keszult-sarolta-hercegnorol-maga-katalin-keszitette.htmlAhogy a kis Györgyön, úgy Sarolta hercegnőn is mindig rajta van a világ szeme. A kislányról készült legújabb nyilvános fotó is roppant népszerű, ami nem is csoda, hiszen oltári cuki. Család--Csobot Adél friss babafotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20170430-csobot-adel-abafotot-posztolt.htmlNem lehet könnyű Istenes Bencének és Csobot Adélnak, hiszen jelenleg több, mint 10.000 kilométer választja el őket egymástól. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.