Stohl András édesanyja kedveli a fia barátnőjét

Fotó: Dudás Szabolcs - Origo -
Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fia mindegyik párjával jó viszonyt ápol a színész édesanyja. 

Stohl András édesanyja kiáll a fia mellett, bárki is legyen a választottja. Erzsi néni a színész feleségét, Évát is szerette, Ancsikával tartja a kapcsolatot, de Vicát, fia jelenlegi barátnőjét is nagyon kedveli – árulta el a Bestnek.

"Aranyos, tündéri, látom, nagyon szeretik egymást. Én is szeretem őt, mert az az elvem: aki a fiamat szereti, azt én azonnal elfogadom és a szívembe zárom" – mondja Erzsi néni.

Stohl András Fotó: Dudás Szabolcs - Origo

Exek az Édenben: Alex máris távozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170505-exek-az-edenben-alex-maris-tavozott.htmlCsütörtök este megint egy fiúnak kellett elhagynia Bali szigetét. Az előző nap csúnya vitába keveredő Geri jó eséllyel pályázott a távozó helyre mégsem neki kellett mennie. TV + Sztárok--Közös vibrátort használ Sebestyén Ági és Éden Snezihttp://www.life.hu/sztarok/20170502-pumpedekben-kozos-vibratort-hasznal-sebestyen-agi-es-eden-snezi.htmlIlyen nincs, és mégis van. Vibrátorhasználati szokásairól értekezett Dr. Sebestyén Ágnes és expasija, Dominik a Pumpedék címre hallgató trashrealityben. TV + Sztárok--Luxusautót kapott a születésnapjára VV Micihttp://www.life.hu/sztarok/20170501-luxusautot-kapott-szuletesnapjara-vv-mici-valovilag-szereplo.htmlAzt nem tudni, kitől, de elképesztő ajándékot kapott születésnapjára VV Mici, a Való Világ legutóbbi szériájának nehézbombázója. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett - Stohl Luca a kiesésükről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170501-a-nagy-duett-stohl-luca-a-kiesesukrol-beszelt.htmlA Nagy Duettből vasárnap a színművész Peller Károly és a táncművész, Stohl Luca estek ki. Lucáról csak jókat mondott a zsűri, szerintük profi módon énekel. Mégis nekik kellett távozniuk. Luca az adás után nyilatkozott a Life.hu-nak.TV + Sztárok--Élő adásban fogdosta Emma Marrone-t a háttértáncosahttp://www.life.hu/sztarok/20170501-elo-adasban-fogdosta-emma-marrone-hattertancosa.htmlBotrány tört ki Emma Marrone volt eurovíziós versenyző televíziós fellépésén. Az énekesnőt saját háttértáncosa inzultálta. TV + SztárokOrigoÖsszeomlott Torgyán József özvegye a gyásztólhttp://www.life.hu/sztarok/20170501-nem-tud-megkuzdeni-a-gyasszal-torgyan-jozsef-ozvegye-cseh-maria.htmlKerüli az embereket, összeroppant a gyásztól Cseh Mária, Torgyán József özvegye. Egy közös barátjuk mesélt erről a TV2 Tényeknek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.