Máté Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kilencéves Anna kijelentette, ő is szeretne szerepelni édesanyja Anyamonológok című kisfilmjében.

"Soha nem mutattam meg eddig, de hallotta, hogy az anyukákkal beszélgetek, és ott vannak a gyerekek, ő is szerepelni szeretett volna. Hiába próbáltam lebeszélni, hisztizett, dühöngött, hogy benne akar lenni a kisfilmben. Azt is Anna találta ki, hogy odajön a végén, és ad ajándékot, ahogy a többi gyerek" – mesélte Krisztinaa Blikknek, aki arról is beszélt, hogy nagy baj, hogy nem lehet arról őszintén beszélni, hogy "az anyaság nem egy marcipánszirup".

"Szerencsére nagy mázlim van a férjemmel, vele ugyanis bármit meg tudok beszélni. Neki nyugodtan el mertem mondani, hogy elegem van a gyerekeimből, és most arra vágyom, hogy azonnal menjünk el itthonról kettesben. Igaz, azt tapasztaltam, hogy ez a környezetemben először megrökönyödést keltett, de igenis ki kell mondani azt, hogy most én jövök. Szerencsére nálunk András is figyelt erre, alig volt négy hónapos Ádám fiunk, amikor vett nekem egy Diana Krall-koncertjegyet, és utaztunk gyerekkel, bébiszitterrel " – emlékezett vissza nevetve Máté Krisztina, aki azt is bevallotta, sosem volt számára opció, hogy otthonülő háziasszony legyen.

A kisfilmet itt láthatod:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.