Gáspár Evelin Gáspár Virág Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea talán még fel sem ocsudott, hogy ő nyerte a Konyhafőnök VIP műsort, máris újabb meglepetésben lesz része.

Holnap Anyák napja, és ezt a Gáspár-lányok is nagyon jól tudják. Már be is szerezték az ajándékot, mellyel meglepik majd édesanyjukat május első vasárnapján.

Evelin, aki korábban elárulta, hogy miért kövér mindenki a Gáspár-családban, kiposztolta Instagram-oldalára, hogy Virággal mivel készülnek a nagy napra:

My sister's bouquet for mother's day @viraggaspar

GE (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Nem sokkal később Virág is közzétette a csokrot közösségi olalán:

No filter needed for my Mother day present ✨❤️ #flowerbox #flowers #mothersday #beautiful #madebyme

V (@viraggaspar) által megosztott bejegyzés,

A kérdés már csak az, Bea asszony vajon követi-e a csemetéi Instáját, mert ha igen, könnyen lehet, hogy oda a meglepetés...

Gáspár Győzőt nem zavarja, hogy megverték a lányát, Evelint?http://www.life.hu/csalad/20170423-gaspar-gyozo-furcsa-nyilatkozatot-tett.htmlMég le sem ment az Esti Frizbi azon adása, amelynek Gáspár Evelin és Győzike lesznek a vendégei, már több botránygyanús kijelentés is napvilágra került az adásból. Kiderült, hogy Evelin beszélt egy januári éjszakáról is, amikor élete első szerelme ezer ember előtt, egy diszkó közepén bántalmazta. Győzi szerint pedig ez teljesen normális... Család--Gáspár Győző bevallott mindent feleségének, Beának http://www.life.hu/csalad/20170331-gyozike-elarulta-mit-erez-a-felesege-irant.htmlGáspár Győző nem aprózta el, mindenki számára egyértelművé tette az érzelmeit felesége iránt. CsaládOrigoGáspár Bea vallomása: „Már nincs irigylésre méltó életünk”http://www.life.hu/csalad/20161108-gaspar-bea-bevallotta-hogy-mar-nincs-irigylesre-melto-eletuk.htmlA barátok elmaradoztak mellőlük, ahogy véget ért az életüket bemutató show. Bea asszony elárulta, hogy magukra maradtak, és a lányaival már csak egymásra támaszkodhatnak. CsaládOrigoGáspár Evelin és Bea asszony a Balaton partján pihengetnek: FOTÓ!http://www.life.hu/csalad/20160814-gyozike-csaladja-gaspar-evelin-es-bea-asszony-a-balaton-partjan-pihengetnek.htmlÚgy tűnik, a magyar celebvilág egyik fele a Szigeten csapatja, akik pedig nem, azok a Balaton felé vették az irányt. Cinthya Dictator és Varga Viktor, valamint Kulcsár Edina és a párja is a magyar tengeren vitorláznak, és most úgy tűnik, a Gáspár családnak is arra van dolga. CsaládOrigoPazar ajándékot kapott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/csalad/20160527-pazar-ajandekot-kapott-gaspar-evelin.htmlA celebcsemete boldogan pózol a meglepetésekkel. CsaládOrigoGáspár Győző: „Evelin nem szenvedett súlyos balesetet!"http://www.life.hu/csalad/20160216-gaspar-gyozo-enekes-cafolta-hogy-lanya-gaspar-evelin-sulyos-balesetet-szenvedett.htmlEgy internetes oldalon jelent meg a hír, miszerint Gáspár Evelin súlyos balesetet szenvedett, Gáspár Győzőt elértük telefonon és kértük, hogy reagáljon a megjelentekre. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.