Shakira és Gerard Piqué megint nagyon édesek

Shakira Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen nem láttunk közös fotót Shakiráról és Gerard Piquéről, most azonban a kolumbiai énekesnő megtörte a csendet.

Alig fél nap alatt átlépte az 1 millió lájkot Shakira és Gerard Piqué legfrissebb fotója. A sztárpár régen nem tett fel közös képet, nem is csoda, hogy rajongóik megvadultak az új fénykép láttán:

Visitor on set! #MeEnamoréVideo

Shakira (@shakira) által megosztott bejegyzés,

Legutóbb akkor írtunk róluk, amikor tavaly decemberben az énekesnő, focista kedvesével és a gyerekekkel hazalátogatott Kolumbiába, ahol nagyon édes képek készültek róluk. A cuki fotókat a családlátogatásról itt nézheted meg.

Családi látogatáson volt Shakira és a gyerekek - cuki fotókhttp://www.life.hu/csalad/20161229-shakira-es-csaladja-hazalatogatott-kolumbiaba.htmlVan jópár szerethető sztárcsalád, ám mind közül Shakiráék a legcukibbak. Az énekesnő focista kedvesével és a gyerekekkel nemrég hazalátogatott Kolumbiába, ahol nagyon édes képek készültek róluk. Család--De édes! Így reagált Shakira és Gerard Piqué kisfia a spanyolok kiesésérehttp://www.life.hu/csalad/20160705-shakira-es-kisfia-nagyon-hasonlitanak-egymasra-egyutt-grimaszoltak-durciztak.htmlNemcsak együtt szurkolt, de együtt is dühöngött Shakira és kisfia a franciaországi foci-Európa-bajnokságon. Család--Hatalmasat nőtt Shakira ennivaló kisfia - Fotó! http://www.life.hu/csalad/20160520-shakira-megmutatta-a-kisfiat-sasha-tavaly-januarban-szuletett-cuki-foto.htmlBár ritkán kaphatunk felvételeket a cuki csemetékről, most a büszke édesanya újabb fotóval lepett meg minket. CsaládAFPHatalmasat nőtt, és übercuki Shakira kisebbik fia: Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20160411-tunderi-fotot-posztolt-shakira-a-kisfiarol.htmlJó ideje nem láttuk már a sztárpár gyermekeit, így nagyon meglepődtünk, milyen nagyot nőtt Sasha. Család--Ilyen édes családi fotót még nem láttál – Shakira és Piqué összeöltöztek a gyerekeikkel!http://www.life.hu/csalad/20151101-shakira-es-pique-osszeoltoztek-gyerekeikkel.htmlAz énekesnő elképesztően aranyos családi fotót posztolt Instargam-oldalára. Család--Shakira megmutatta tündéri gyermekeit - Cuki családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20151015-shakira-kozos-fotot-tett-kozze-a-gyermekeivel-nagyon-cuki-csaladi-foto.htmlA kolumbiai énekesnő nem sűrűn mutatja meg a nyilvánosságnak két kisfiát, azonban most egy kampány kedvéért kivételt tett, és egy közös fotót posztolt magukról. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.