Beatrice McCartney az édesapja kiköpött mása: Fotó!

fotó Paul McCartney Beatrice McCartney leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss fotó látott napvilágot a Beatles egykori tagjáról, Paul McCartney-ról és a lányáról. A 13 éve tini teljesen úgy fest, mint a híres édesapja. 

Ahogy azt már a Life.hu megírta, McCartney 2011 óta Nancy Shevell-lel él házastársi viszonyban, azóta pedig komolyan elhanyagolja az előző házasságából származó lányát, Beatrice-t. Bizonyos információk szerint Nancy nem szimpatizált a gyerekkel, ezért Paul inkább nem szervez közös programokat.

Olyan hírek is szárnyra keltek, melyek szerint Beatrice édesanyja, Heather nevelte az apja ellen a tinilányt, aki hallani sem akar sem az apjáról, sem a reflektorfényről, sokkal inkább valódi életcélokat és tudást szeretne szerezni az életben: tengerbiológusnak készül.

Macca at the matinee! Eek! #carousel #HeyJules @englishnationalopera

Katherine Jenkins (@realkathjenkins) által megosztott bejegyzés,

Most azonban egy olyan fotó jelent meg, amin Paul és Beatrice együtt szerepelnek. A sztárapuka a lánya jobb vállán pihenteti a kezét, aki sötét inget és farmernadrágot visel. A fotón jól látható, hogy a tini elképesztően hasonlít az édesapjára - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.