Erős Antónia elárulta, kire hasonlítanak a gyerekei

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
ikrek Erős Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors készített interjút az egyik legnépszerűbb magyar híradóssal, Erős Antóniával. A gyerekeiről még sosem láthattunk képeket, Antónia vigyáz arra, hogy Szonja és Matyi ne a nyilvánosság előtt éljék életüket. Most azonban elárulta, hogy kire hasonlítanak az ikrek.

"Szonja és Matyi is hasonlít rám. Matyit, ha a gyerekkori fotóimat nézzük, össze is lehetne keverni velem, de közben, ha ránézel, azt mondod: tiszta apja. Szonja is hasonlít rám, de a szeme, a tekintete az apjáé. Természetre inkább Matyi hasonlít rám, ő a higgadtabb. Szonja izgágább, kicsit hangulatember" – mondta Antónia, aki azt is hozzátette, hogy a férje alaposan kiveszi a részét a gyereknevelésből, mindennap három órától este nyolcig ő van velük. Antónia fekteti le az ikreket, ő mesél nekik minden este.

Erős Antónia kisfia, Matyi nagyon hasonlít az édesanyjára Fotó: Origo

Matyinak a dobolás az élete. A világ legjobb dobosa szeretne lenni, rengeteget gyakorol. Édesanyja elmondása szerint simán ledobolja a Guns N' Roses-, AC/DC- nótákat. Szonja elképesztő társasági életet él, még csak hét és fél éves, de már úgy viselkedik, mint egy kamasz. Imád iskolába járni, kiborul, ha szünet van. Nagyon ügyesen számol, szereti a sakkot, a táncot, és jól is énekel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.