Fejős Éva videó babaúszás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fejős Éva kislánya élete első babaúszásán vett részt: a sztáranyuka bevallotta, eleinte nagyon féltette Lindát. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Fejős Éva cuki, vízben lubickolós fotót mutatott a rajongóinak a közösségi oldalán. A néhány hónapos kisbaba láthatóan élvezte a fürdőzést, ezért valószínűleg máskor is megmártóznak majd.

Az 50 éves sztár először nagyon féltette Lindát, mert nem tudta hogyan fog reagálni a mély vízre, de a kicsi nagyon bátran viselkedett. Kis idő elteltével Éva is magabiztosabb lett, hiszen látta milyen jó hatással van a fürdőzés a kicsikre.

"Azt hiszem ez nekem is egy megerősítés volt, hogy a babák ennyire jól érzik magukat a vízben" - mondta Éva.

Fejős Éva folyamatosan aggódik újszülött kislányáért

Fejős Éva közel ötvenévesen hozta világra első kislányát, a gyönyörű Lindát. A baba és mamája is tökéletes egészségnek örvendenek, már elkezdték közös életüket is saját otthonukban. A boldog hétköznapok közé azért beférkőzik némi félelem is...
Rakd ki a darabkákat úgy, hogy egységet alkossanak – a mozaikcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20170514-rakd-ki-a-darabkakat-a-mozaikcsaladok-mukodese.htmlA család a legszebb és a leghatékonyabb szociális egység. Tagjai feltétel nélküli bizalommal és szeretettel bírnak egymás iránt, valamint az egyén működése tekintetében kulcsfontosságú szerepet tölt be a család minősége. Egyre több a válás, ezzel párhuzamosan nő a mozaikcsaládok száma. Hogy mit is jelent tulajdonképpen a mozaikcsalád, és milyen módon hat a benne élőkre? Nos, ezzel foglalkozunk ma, a Családok Nemzetközi Napján. CsaládOrigoErős Antónia elárulta, kire hasonlítanak a gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20170514-eros-antonia-elarulta-kire-hasonlitanak-gyerekei.htmlA Bors készített interjút az egyik legnépszerűbb magyar híradóssal, Erős Antóniával. A gyerekeiről még sosem láthattunk képeket, Antónia vigyáz arra, hogy Szonja és Matyi ne a nyilvánosság előtt éljék életüket. Most azonban elárulta, hogy kire hasonlítanak az ikrek. Család--Gyerekek, akik egyedül utaztak - Elképesztő és megdöbbentő történetekhttp://www.life.hu/csalad/20170512-gyerekek-akik-egyedul-utaztak-torteneteik-elkepesztoek-es-megdobbentoek.htmlMegszökik, eltűnik. Ettől a két dologtól minden szülő retteg. A gyerekek még nem képesek felmérni egy-egy tettük súlyát és cselekedeteik kockázatát. Így történhet meg, hogy olyanra adják a fejüket, ami felnőtt szemmel nézve meggondolatlan, veszélyes lehet. Vajon mire gondolt a 6 éves kisfiú, amikor a reptérre ment a szülei nélkül, vagy épp az a tinédzser lány, aki egy tengeralattjáróra szökött fel? Korábban már írtunk olyan eltűnt gyermekről, aki a mai napig nem került elő. Ám ezek az esetek mások. Család--Hatalmas feladat vár a kis György hercegre és Saroltárahttp://www.life.hu/csalad/20170513-gyorgy-herceg-viszi-a-gyuruket-pippa-middleton-eskuvojen.htmlA két királyi csemetére, a kis György hercegre és a húgára, Saroltára nagy és komoly feladatok várnak nagynénjük, Pippa Middleton esküvőjén.CsaládOrigoNánási Vencel nagyon élvezi a világjárásthttp://www.life.hu/csalad/20170513-ordog-nora-fia-nanasi-vencel-nagyon-boldog.htmlSoha ennyi fénykép nem került nyilvánosságra Ördög Nóra és Nánási Pál kisfiáról, Veciről. Mióta a család Ázsiába utazott, elárasztanak bennünket a cukibbnál cukibb családi fotókkal. Család--Som-Balogh Edina kislánya, Lilien nagyon édesen grimaszolhttp://www.life.hu/csalad/20170513-som-balogh-edina-kislanya-lilien.htmlSom-Blogh Edina nemrég adott életet második gyermekének, Liliennek. A színésznő szerencsére nem rejtegeti gyermekét, újabb édes fotót posztolt róla. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.