Erdei Zsolt párja nagyon egyedül érzi magát

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu -
család Erdei Zsolt gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt szeretetteljes családban él párjával, Rékával, és nemsokára megérkezik a második gyermekük is. A kismama azonban komoly nehézségeket él meg.

Madár nagyon elfoglalt, hiszen hol az ökölvívó-szövetségben dolgozik, hol A Nagy Duettre készül. Éppen ezért elképesztően kevés időt tölt otthon, és sok meghitt pillanatról marad le.

"A kislányunk szépen fejlődik, 3 éves már, az lenne a legcsodálatosabb, ha megtudnám osztani a párommal azokat a pillanatokat, amikor a gyerek mond egy új szót, vagy megölel, és ad egy puszit" - mondta Réka.

Erdei Zsolt családja nehéz időszakon megy keresztült Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

Azt is bevallotta a 6 hónapos terhes nő, hogy az ultrahangos vizsgálatokra is többnyire egyedül jár, pedig jól esne neki, ha a híres sportoló is vele lenne. Nagyon kevés időt töltenek kettesben, hiszen ha Zsolt otthon van, akkor igyekszik minél több időt a gyerekeivel tölteni.

Réka azt is hozzátette, hogy ez csak egy átmeneti állapot. Bevallotta, hogy a gyereknevelés és a terhesség mellett most nincs energiája a párkapcsolatuk megerősítésén dolgozni, de majd ennek is eljön az ideje.

"Nagyon szeretem, de mindenképp tennünk kell valamit, hogy többet legyünk együtt. Zsoltinak is megmondtam: pillanatnyilag nincs erőm és időm harcolni, de miután a kicsi megszületik, és elsimulnak a dolgok, bizony meg fogok küzdeni a kettőn közös idejéért" - írta meg a Story.

Madár mások előtt pukizik!

Hűha! Nem mindennapi titkokat árult el Zsoltról a saját fia. Ilyen cikis helyzetben még talán soha nem is volt a híres ökölvívó. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.