Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia vőlegénye ritkán nyilatkozik, és ha igen, akkor sem a magánéletől mesél. Most azonban úgy tűnik, kivételt tett.

"Claudia mellett valóban sokkal nagyobb médiafigyelem irányul rám, de őszintén szólva nem akarok ezzel foglalkozni" - nyilatkozta a Borsnak Pataki Ádám cukrász. "Van neki egy élete, ami a foglalkozásából adódóan reflektorfénnyel jár, és van nekem, ami kevesebb médiaszerepléssel párosul, hacsak nem valami sokakat érintő kérdésről van szó, mint mondjuk az Ország Tortájáról, amit augusztustól a Pataki cukrászda is forgalmaz."

Liptai Claudia és Pataki Ádám Forrás: Instagram/Liptai Claudia

"Szeretem a hivatásomat, sokszor mondják, hogy épp olyan munkamániás vagyok, mint az édesapám volt, de ezt azért egy kis túlzásnak érzem. A cukrászdát a szüleim és nagyszüleim építették, a legnagyobb szaktudással, tisztességgel – amit itthagytak nekem örökségül –, ezt viszem tovább. A hétből öt napot, reggel hét órától mindig ott vagyok, ez igaz, de nem érzem túlzásnak. Igyekszem egészséges arányban tartani a munkát és a családi életemet, hiszen van egy nagyon fontos projekt, a kisfiam, Marci, akire nagyon sokat gondolok.

Pataki Ádám azt mondja, az életében a döntéseit a megérzései alapján hozza meg, illetve mindig figyelembe veszi, hogy az örök példaképe, a három éve tragikus hirtelenséggel elhunyt édesapja, Pataki János cukrászmester miként lépett volna.

'Ugyanannál az asztalnál, ugyanabban a székben ülök, amiben az édesapám dolgozott. A hátam mögött ott lóg a falon a képe, a mai napig beszélgetek vele... Ha valamilyen kérdésben elakadok, akkor arra gondolok, ő vajon hogyan csinálná, milyen tanácsot adna? Nagyon remélem, hogy olyan döntéseket hozok és hoztam, ami miatt elégedett lenne velem, ha most látna.

Közös képen Liptai Claudia gyerekei, Panka és Marcellhttp://www.life.hu/csalad/20170520-kozos-kepen-liptai-claudia-gyerekei.htmlMegkapó képet tett fel a Facebookjára Liptai Claudia. A fotón mindkét gyermeke, Panka és Marcell is szerepel. CsaládOrigoLiptai Claudia kisfia nő, mint a gombahttp://www.life.hu/csalad/20170513-ime-liptai-claudia-kisfia-marcell.htmlLiptai Claudia, aki mint ismeretes, nem elégedett szülési utáni alakjával, most újabb fotót posztolt a kisfiáról. CsaládOrigoMegható, ahogy Liptai Claudia az édesanyjára emlékezikhttp://www.life.hu/csalad/20170507-meghato-ahogy-liptai-claudia-az-edesanyjara-emlekezik.htmlLassan hét éve, hogy Liptai Claudia édesanyja elhunyt, a népszerű műsorvezető pedig minden percben érzi a hiányát.CsaládOrigoLiptai Claudia azért nem akarta látni az édesapját, mert a férfi alkoholista volthttp://www.life.hu/csalad/20170502-liptai-claudia-vegre-elarulta-miert-nem-akarta-latni-az-apjat.htmlMúlt héten, egy sajtótájékoztatón beszélt először arról Liptai Claudia, hogy miért nem volt hajlandó találkozni az édesapjával az utolsó éveiben. CsaládOrigoEzért jegyezte el ilyen gyorsan Liptai Claudiát a kedvesehttp://www.life.hu/csalad/20170501-ezert-jegyezte-el-ilyen-gyorsan-liptai-claudiat-pataki-adam.htmlAhogy megírtuk, eljegyezte Pataki Ádám Liptai Claudiát. Úgy tudni, az esküvő időpontját azonban még nem tűzték ki. Család--Közös fotón Liptai Claudia gyerekei: Panka és Marcihttp://www.life.hu/csalad/20170422-kozos-foton-liptai-claudia-gyerekei-panka-es-marci.htmlLiptai Claudia fotója a cukiságok cukisága. Egy fotón mutatta meg két gyerekét, és azt, mennyire szeretik egymást. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.