Íme, Katalin hercegné és Pippa eltitkolt testvére, James Middleton!

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth -
Pippa Middleton Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban arról szóltak a hírek, hogy Harry herceg a barátnőjével, Meghan Markle-lel teszi majd tiszteletét Pippa esküvőjén, ennek ellenére egyedül ment el a ceremóniára. Ott volt viszont James Middleton, aki örökké testvérei árnyékában él.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Pippa Middleton egy káprázatos ruhában ment hozzá James Matthewshoz. A húga esküvőjén természetesen elbűvölően festett Katalin hercegnl is, de a rendezvényen se Harry barátnője, se II. Erzsébet nem vett részt.

Vilmos és Harry Forrás: AFP/Justin Tallis

Ott volt viszont az édes kis Sarolta hercegnő, akiről itt nézegethetsz képeket. György herceg megint grimaszolt egyet, és látszólag kicsit unta a dolgot, de azért édes volt. És persze jól néztek ki az urak is, Vilmos és Harry hercegek. És természetesen James Middleton is ott volt:

Ő a harmadik Middleton testvér Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

2016 novemberében írtunk arról, mennyire nem lehet könnyű James Middletonnak. Amióta csak az eszét tudja, minden testvéreiről, Katalinról és Pippáról szól - erről mesélt korábban egy interjúban. "Valószínűleg ez lesz az én életem története" - mesélte James, aki saját bevallása szerint mindig is csak harmadik volt a gyerekek között. Az iskolában diszlexiával küzdött, nem volt soha jó tanuló, így mindig okos és sportos nővéreihez hasonlítgatták őt.

"Most és az iskolában is én csak Pippa és Katalin kisöccse voltam" – mondta a 29 éves férfi egy interjúban, amit bővebben itt olvashatsz el.

/1705/K_pr_2017520142335Nézd meg, mit csinált a kis György herceg Pippa esküvőjén!http://www.life.hu/csalad/20170520-gyorgy-herceg-pippa-middleton-eskuvojen.htmlMint ismeretes, szombat délután egy káprázatos ruhában férjhez ment Katalin hercegnő húga, Pippa Middleton. Természetesen a ceremónián elbűvölően festett Katalin is. Az esküvőn egyébként se Harry barátnője, se II. Erzsébet nem vett részt, György és Sarolta viszont ott voltak, és nagyon édes képek születtek róluk. CsaládÁlomszép fotók Katalin hercegnéről és a kislányáról, Saroltárólhttp://www.life.hu/csalad/20170520-katalin-hercegne-es-sarolta-pippa-eskuvojen.htmlNagy nap ez a mai a Middleton és brit királyi család életében is. Katalin húga, Pippa ugyanis férjhez ment. CsaládPataki Ádám: "Claudiának is van egy élete, és nekem is"http://www.life.hu/csalad/20170520-liptai-claudiarol-beszelt-pataki-adam.htmlLiptai Claudia vőlegénye ritkán nyilatkozik, és ha igen, akkor sem a magánéletől mesél. Most azonban úgy tűnik, kivételt tett. CsaládOrigoAz 5 legjobb családokról szóló sorozat, amelyet csak imádni lehethttp://www.life.hu/csalad/20170520-az-5-legjobb-csaladokrol-szolo-sorozat.htmlA legjobb női sorozatokról korábban már írtunk, most a családokról szólók kerülnek terítékre. Érdemes már az elején leszögezni, hogy nem feltétlenül azok kerültek fel a toplistánkra, amelyek kizárólag a vígjáték kategóriájába sorolandók. Természetesen pluszpont jár azokért a jelenetekért, melyeken valóban jóízűen lehet nevetni, és túlmutatnak az átlagos, számos helyen elsütött poénokon. Ne feledd el, hogy a legjobb öröm a káröröm, egy fiktív család kinevetése pedig kicsit sem kell, hogy zavarba ejtsen minket. Ám egy családról szóló sorozat annyi mindent rejthet magában – segíthet a gyereknevelésben, remek példákkal mutathatja be egy család működését, könnyeket csalhat a szemünkbe, vagy csak épp ráébreszthet minket arra, hogy mennyire remekül is működik a mi családi egységünk. CsaládAFPMegszületett Erdei Zsolt harmadik gyermeke, Vilmoshttp://www.life.hu/csalad/20170520-megszuletett-erdei-zsolt-harmadik-gyermeke.htmlMájus 18-án megszületett Erdei Zsolt harmadik gyermeke, Vilmos. A kisfiú, testvéréhez hasonlóan, hét hónapra, koraszülöttként jött a világra. CsaládOrigoKözös képen Liptai Claudia gyerekei, Panka és Marcellhttp://www.life.hu/csalad/20170520-kozos-kepen-liptai-claudia-gyerekei.htmlMegkapó képet tett fel a Facebookjára Liptai Claudia. A fotón mindkét gyermeke, Panka és Marcell is szerepel. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.