20 évig erőszakolta saját lányát egy férfi

Forrás: Thinkstock -
nemi erőszak családon belüli erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal nő 7 éves korától kezdve őrizte a titkot: az édesapja rendszeresen szexuális aktusokra kényszerítette őt, és alkoholt is adott neki.

Layla Bell életét az apja tette rémálommá.

A férfi időnként a cinkostárs szerepében próbált tetszelegni, akinek Layla bármit elmondhat, majd egy pillanattal később már szexragadozóként támadt a lányra.

A most 31 éves nő őszintén mesélt a megrázkódtatásairól, melyeknek csak sokára tudott véget vetni. Layla elárulta, hogy az apja rendszeresen alkohollal kínálta az aktusok után, és tinédzser korában már rendszeresen volt részeg.

Layla Bell életét az apja tette rémálommá (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Míg más családoknál ünnepekkor a szeretet jegyében élvezzük egymás társaságát, addig Laylát az apja ezen alkalmakkor is megerőszakolta, majd mindig a fülébe súgta: "ez maradjon a mi kis titkunk".

Egyszer azonban, 5 évvel ezelőtt a lány elhatározta magát: videóra vette, ahogy az apja őszintén mesél mindenről, persze anélkül, hogy a felvételről tudna. A fiatal nő sokáig őrlődőtt, de végül a hatóságokhoz fordult, akik természetesen elítélték az 54 éves férfit. Az apa mindent tagadott, de így is 12 év börtönt kapott - írta meg a DailyMail.

Leszbikus lányát erőszakolta meg az édesapa

A férfi hihetetlen dühbe gurult, amikor megtudta, hogy a lánya leszbikus. Nemi erőszakkal akarta bizonyítani, hogy férfiakkal jobb a szex. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.