Édesanyja nélkül ment külföldre Liptai Claudia kislánya, Panka

Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldi versenyen vesz részt Liptai Claudia kislánya, Panka. A műsorvezető nagyon büszke gyermekére, aki évek óta hatalmas sikereket ér el gimnasztikában.

"Panka életében először van külföldön versenyen nélkülem. Én rosszabbul viselem, az tuti. Két döntőbe is bejutottak a társaival, úgyhogy hajrá csajok, hajrá magyarok!" – írta a Facebookjára Claudia.

Így bolondozik Claudia és párja a kis Marcellel - Videóhttp://www.life.hu/csalad/20170527-igy-bolondozik-claudia-es-parja-pataki-adam-a-kis-marcellel.htmlLiptai Claudia a minap a Story magazinban mutatta meg először kisfiát, Marcellt. A fotózásról videó is készült, amit most meg is nézhettek. CsaládOrigoMegmutatta otthonát Pápai Joci: videóhttp://www.life.hu/csalad/20170523-megmutatta-otthonat-papai-joci.htmlAz Eurovíziós Dalfesztiválon nyolcadik helyen végző magyar versenyző, Pápai Joci egy eldugott kis utcában él Tatán feleségével, Anitával és két gyermekével, Hannával és Zalánnal. Család--Megszületett Erdei Zsolt harmadik gyermeke, Vilmoshttp://www.life.hu/csalad/20170520-megszuletett-erdei-zsolt-harmadik-gyermeke.htmlMájus 18-án megszületett Erdei Zsolt harmadik gyermeke, Vilmos. A kisfiú, testvéréhez hasonlóan, hét hónapra, koraszülöttként jött a világra. CsaládOrigoKözös képen Liptai Claudia gyerekei, Panka és Marcellhttp://www.life.hu/csalad/20170520-kozos-kepen-liptai-claudia-gyerekei.htmlMegkapó képet tett fel a Facebookjára Liptai Claudia. A fotón mindkét gyermeke, Panka és Marcell is szerepel. CsaládOrigoEzért jegyezte el ilyen gyorsan Liptai Claudiát a kedvesehttp://www.life.hu/csalad/20170501-ezert-jegyezte-el-ilyen-gyorsan-liptai-claudiat-pataki-adam.htmlAhogy megírtuk, eljegyezte Pataki Ádám Liptai Claudiát. Úgy tudni, az esküvő időpontját azonban még nem tűzték ki. Család--Először mutatta meg kislányát Máté Kriszta: videóhttp://www.life.hu/csalad/20170506-eloszor-mutatta-meg-kislanyat-mate-kriszta.htmlA kilencéves Anna kijelentette, ő is szeretne szerepelni édesanyja Anyamonológok című kisfilmjében. CsaládFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.