Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana öccsének, Charles-nak és Victoria Lockwoodnak négy gyermeke született. Közülük a legidősebb lány, Lady Kitty Eleanor Spencer az, akivel manapság sokkal többet foglalkozik a világsajtó, hiszen a 26 éves lány megdöbbentően hasonlít híres nagynénjére.

Kitty hamar nagy népszerűségre tett szert, és nem csak a külseje miatt, hanem azért is, mert Dianához hasonlóan a hétköznapi emberek is azonosulni tudnak vele.

Kitty Spencer és Diana hercegnő Forrás: Instagram/kitty.spencer, AFP

Kitty a nagynénja nyomdokaiba lépett, sok időt szán jótékonykodásra.

A Vanity Fair úgy tudja, hogy a fiatal lány a Centrepoint nevű szervezet nagykövete, amely a hajléktalanokat segíti. Kitty a tanulmányai és a jótékonykodás mellett modellkedik is, de ezt csak hobbiként űzi. Kitty szőke fürtjeit, arcvonásait és gyönyörű kék szemeit nézve mindenkinek azonnal Diana hercegnő jut eszébe:

Kitty Spencer (@kitty.spencer) által megosztott bejegyzés,

A lány csupán 7 éves volt, mikor Diana elhunyt, így nincsen sok közös emléke vele, de elmondása szerint nagy becsben őrzi azt a keveset is, ami megmaradt csodálatos nagynénjéről.

#tbt

Kitty Spencer (@kitty.spencer) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.