Családi hosszú hétvégét tervezel? TOP 5 hely, ahol garantált a pihenés az egész család számára!

pihenés2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nap, és itt a nyár, hurrá! Ezt köszöntve pedig rá is bukkanhatunk egy csodás, háromnapos hétvégére. Választhatod azt, hogy otthon maradsz, és megpróbálod magad utolérni a hétköznap felhalmozott teendőiddel, vagy kikapcsolsz egy kicsit, és élvezed az életet a családoddal együtt. A legjobb, ha minden felesleges stresszfaktort kiiktatsz erre a pár napra, és engeded, hogy egy családbarát szálloda vegye át tőled a feladatok listáját.

Persze nem mindegy, hogy milyen szállodát választasz. Ma már mind hiper-szuper család- és bababarátként hirdeti magát, így találomra kiválasztani egyet, nos, bátor dolog. Kevés dühítőbb dolog van, mint amikor a megálmodott pár napos családi pihenés helyett egy zsörtölődéssel és csalódásokkal teli utazást kap az ember. Te ne ess ebbe a hibába!

Mutatjuk az 5 legjobb valóban családbarát szállodát az országban!

1. All inclusive kikapcsolódás Hévízen

Pihenj úgy, hogy semmivel se kelljen törődnöd! A Danubius Health Spa Resort Aqua, 4 csillagával „korlátlan ellátást” és csodás belföldi pihenést ígér, egy valódi baba- és családbarát szállodaként.

Kis- és nagy gyermekkel nem egyszerű a pihenés úgy, hogy azt a szülők is annak érezhessék. Engedd el ezt a sztereotípiát! Ebben a szállodában úgy alakították ki a szabadidős programokat, hogy a gyermekek és a szülők igényeihez is igazodjanak. A gyógyfürdők és a teljes körű wellness-, valamint spaszolgáltatások mellett élménymedencék, pancsoló, játszótér és játszóház – szünidőben plusz gyerekprogramok – várják a lazításra vágyó családokat.

Danubius Health Spa Resort Aqua Forrás: danubiushotels.com

A Danubius Bubbles Club 4 sárkánya különböző gyermekprogramokat kínál már a legkisebbeknek is. Különböző színű buborékok mutatják az utat a szállodában a gyerkőcöknek; kézműves, felfedezős, aktív vagy épp pancsolós programokhoz.

2. Noszvaj mesevilága

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egyik különlegessége, hogy csodás, díjnyertes belső enteriőrökkel, sétálásra hívogató parkjával és kültéri játszóközpontjával várja az idelátogató családokat.

Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa Forrás: oxigenhotel.hu

3. Feng shui a pihenés jegyében

A családi kikapcsolódást biztosítsd be azzal, hogy olyan szállodába látogattok el, melynek szobái a feng shui elvei alapján rendezték be! A Hotel Wellamarin**** Superior minden részletre odafigyel, hogy a család ne csak élményekkel, hanem valóban kipihenve térhessen haza Zamárdiból.

Hotel Wellamarin**** Superior Forrás: wellamarin.hu

4. Kávézás aggódás nélkül

Az a legjobb, amikor a wellness-szolgáltatások gyermekváltozata mellett a szálloda biztosít időszakos gyermekfelügyeletet is, hogy mi szülők, szusszanhassunk egyet. A Hotel Karos Spa**** Superior szakképzett óvónőkkel várja a játszóházba betérő csemetéket, míg anya és apa nyugodtan megisznak egy kávét.

Hotel Karos Spa**** Superior Forrás: karos-spa.hu

5. Élményfalu egy szállodában

A Kehida Termál Hotel apartmanházai szinte egy kis faluként fonódnak össze, ami egy kis pluszt, igazi színt visz az üdülésbe. Egyszerre kapod meg a kertes ház nyújtotta szabadságot és a szálloda wellnesskényeztetését.

Kehida Termál Hotel Forrás: kehidatermal.hu

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.