Bálint Ádám háromgyermekes apukaként mesél a családi életről

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
Bálint Ádám családi élet ikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Ádámék gyönyörű kislányuknak szerettek volna adni egy kistesót, de rögtön kettőt is sikerült. A színésznek ikrei születtek, ami eleinte hatalmas riadalmat okozott. Mostanra azonban már helyreállt a rend, a háromgyermekes apuka pedig elmesélte, milyen az életük nagycsaládosként.

Nagyon meglepődött Bálint Ádám, amikor kiderült, kétéves lányuk mellé egyből két baba érkezik hozzájuk. Azt hitték, nem marad majd idejük semmire és nem lesz elég pénzük sem, de a kezdeti ijedtséget hamar legyőzte a boldogság, na meg az a jól kialakított rendszer, amiben a babák születése óta élnek.

Bálint Ádám családi életéről mesélt Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

"Nagy kő esett le a szívünkről. Három hónap után kijelenthetjük, sokkal könnyebb a babázás, mint gondoltuk" - mondta Ádám a Story Magazinnak. Persze ezt a megnyugvást sok álmatlan éjszaka előzte meg, és sok kísérlet, mire rájöttek, hogyan tudják a leghatékonyabban ellátni az ikreket és lányukat.

"Kísérletezéseink eredménye: immár minden gyerek békésen átalussza az éjszakát éjféltől reggel nyolcig" - árulta el Ádám. Szerencsére nagylányuk, Izabell is hamar elfogadta a helyzetet, bár eleinte dühös volt a szüleire.

Eleinte kissé haragudott ránk, mert ráérzett, mi vagyunk a számára új viszonyok előidézői, de szerencsére akkor sem a babákra volt mérges.

"Sajnálom!" - Nyílt levél a férjemnek, aki már régóta nem szerethttp://www.life.hu/csalad/20170531-sajnalom-nyilt-level-a-ferjemnek-aki-mar-regota-nem-szeret.htmlA házassággal sok fogadalmat teszünk, de meg lehet-e ígérni, hogy örökké szeretni fogjuk a másikat? Mi történik, ha azt látjuk, a párunk érzései elmúltak? Olvasd el, hogy miként is éli meg ezt egy feleség. Család--Gáspár Laci vallomása: az apja a szegénységbe halt belehttp://www.life.hu/csalad/20170601-gaspar-laci-apja-a-szegenysegbe-halt-bele.htmlGáspár Lacinak ma nincsenek anyagi gondjai, de gyerekként sokat nélkülözött. Ez az időszak nem múlt el nyomtalanul: azért dolgozik keményen, hogy a gyerekeinek ne kelljen soha éhezniük. Csak az fáj neki, hogy édesapja már nem érhette meg a sikereit: szerinte ő a szegénységbe halt bele. CsaládOrigoNatalie Portman megmutatta 4 hónapos babáját- Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170601-natalie-portman-4-honapos-kisfia-foto.htmlNatalie Portman néhány hónapja adott életet kislányának, Amalia-nak, akit eddig sehol sem láthattunk. Ezúttal azonban, hála a szemfüles fotósoknak, teljes valójában is megcsodálhatjuk a lurkót. Család--Ezért nem beszél egymással Weisz Fanni és édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20170601-weisz-fanni-es-edesanyja-ezert-nem-beszelnek.htmlWeisz Fanni és édesanyja között megromlott a kapcsolat, nem is nagyon beszélnek egymással. Sokan a modell párját tették felelőssé, de Fanni most elmondta az igazságot! Végre kiderült, hogy ő és édesanyja miért nincsenek már jó viszonyban. Család--Párkapcsolati konfliktusok, fókuszban az Y generáció! – Tari Annamária előadásahttp://www.life.hu/csalad/20170530-parkapcsolati-konfliktusok-fokuszban-az-y-generacio-tari-annamaria-eloadasa.htmlFelgyorsult a világ, minden azonnal kell, több és gyakoribb ingerek érnek minket, a fogyasztói társadalom elhozta a dobd el, vegyél újat/cseréld le hozzáállást, az online tér pedig látszólag lehetőségek egész sorát rejti, de igazából leszakítja rólunk az emberségünk legfontosabb alapköveit. Tari Annamária előadása nyomán járjuk körbe a 21. századi párkapcsolatokban fellelhető konfliktusok okait – az Y generációra kiélezve. Család--Ábel Anita elárulta, miért nincs második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170531-abel-anita-elarulta-miert-nincs-masodik-gyermeke.htmlÁbel Anita egy gyönyörű kislány édesanyja, férjével már 15 éve vannak együtt. A családjuk tökéletes, bár a műsorvezető fiatalon két gyermekről álmodozott. Anita elárulta, miért nem valósult meg a vágya. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.